Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Copes, viesu nams

Copes, viesu nams

Copes, Suntažu pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5060
(+371) 22000099
(+371) 67189014
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Viesu nams Copes skaistā vietā blakus Ezeram, Suntažu rajonā netālu no Mālpils, 58 km no Rīgas Piedāvā: Telpas kur nosvinēt kāzas, jubilejas vai uzrīkot sporta svētkus, konferences un seminārus. Banketa zāle 80 un vairāk cilvēkiem Labiekārtotas istabiņas līdz 60 cilvēkiem. Ir pirts un baseins. Ir laivas un katamarāni. Iespējama ēdināšana. Darba dienās piedāvājam izīrēt atsevišķus numuriņus. Demokrātiskas cenas.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairākPirtis15 - 200 € Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami1200 € Skatīt vairāk   Dažādi numuri       2-vietīgi numuri Skatīt vairāk      3-vietīgi numuri Skatīt vairāk      4-vietīgi numuri Skatīt vairāk      Ģimenes numuri Skatīt vairākIzbraucieni ar laivām Skatīt vairākIzbraucueni ar ūdenskatamarāniem (Katamarānu noma, īre) Skatīt vairākSporta spēļu laukumi Skatīt vairāk   Basketbola grozs Skatīt vairāk   Futbola laukumi Skatīt vairāk   Volejbola laukumi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 302670
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1388434


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaInfo Hotel Palangā. Piedāvā 13 modernus divvietīgus numuriņus, WiFi, SAT TV. Vakarā varat atpūsties pie bāra viesnīcas hallē un izbaudīt plašu dzērienu klāstu.
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
Arre, metālapstrāde
Arre, metālapstrādeARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
Mārcienas muiža, SPA viesnīca
Mārcienas muiža, SPA viesnīcaMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Visi banneri