Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Malvīne, viesu māja

Malvīne, viesu māja

Malvīnes, Aglonas pagasts, Preiļu novads, Latvija, LV-5304
(+371) 26487180
(+371) 26324038
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Ja vēlaties atpūsties no ikdienas rūpēm, baudīt saulrietu draugu kompānijā vai siltajos vasaras vakaros šūpoties šūpolēs, vērojot gleznainā ezera dabu, aicinām apmeklēt atpūtas vietu „Malvīne”. Mēs piedāvājam: • Naktsmītnes guļbaļķu divstāvu mājā vai divvietīgajās mājiņās. • Īstu, ar malku kurināmu, lauku pirti. • Glempinga kupolveida teltis. • Zāli ar kamīnu dažādām svinībām. • Telšu vietas pludmalē ar ugunskura vietām un galdiņiem. Ideāla vieta piknikam. • Laivu un katamarāna nomu. Ir iespēja makšķerēt un apskatīt Cirīša ezera skaistās dabas ainavas. Ezers ir viens no gleznainākajiem Latgalē, tā krastā atrodas Aglonas ciems ar visiem zināmu Aglonas baziliku. Izbraucieni pa ezeru ar motorlaivu. Tuvākie apskates objekti: - Aglonas bazilika, Svētavots - Maizes muzejs - 2.pasaules kara muzejs - Karaļa kalns - Cirīšu ezera Upursalas dabas taka, uz kuras var nokļūt ar plostu vai laivu - Horoskopu parks

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes15 € Skatīt vairāk   Viesu mājas15 € Skatīt vairāk   2-vietīgas mājiņas30 € Skatīt vairāk   Telšu vietas5 € Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas3 € Skatīt vairāk   Laivu noma, īre10 € Skatīt vairāk   Atpūta pie Cirīša ezera Skatīt vairākTūrisma apskates objekti Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 99536
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1370896

Ārijas stādaudzētava, stādaudzētava
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētavaĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Aiva plus, celtniecības un remonta darbi
Aiva plus, celtniecības un remonta darbiAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
Pagalmiņi, lauku māja
Pagalmiņi, lauku mājaNaktsmājas 15 cilvēkiem, virtuve ar aprīkojumu, pirts, sauna, duša. Piknika māja ar kamīnu, laivu noma, divriteņu noma. Piedāvājam lauku produktus: dārzeņus, piena produktus, upenes, austersēnes.
Komforts, santehnikas un apkures salons
Komforts, santehnikas un apkures salonsEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Pīlādži, stādaudzētava
Pīlādži, stādaudzētavaAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnika
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
MS Real, SIA
MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
Debesu bļoda, viesu nams
Debesu bļoda, viesu namsDebesu bļoda Ogres rajonā, 40 km no Rīgas aicina svinēt svētkus, piedāvā naktsmītnes, banketu zāli, pirti, āra SPA vannu, sporta laukumu. Ziemā - slēpot un slidot.
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojs
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojsProfesionāli rakstiskie un mutiskie tulkojumi 110+ valodās. Dokumentu tulkošana ar notariālu apliecinājumu, svešvalodu kursi un bērnu nometnes.
Visi banneri