Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Malvīne, viesu māja

Malvīne, viesu māja

Malvīnes, Aglonas pagasts, Preiļu novads, Latvija, LV-5304
(+371) 26487180
(+371) 26324038
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Ja vēlaties atpūsties no ikdienas rūpēm, baudīt saulrietu draugu kompānijā vai siltajos vasaras vakaros šūpoties šūpolēs, vērojot gleznainā ezera dabu, aicinām apmeklēt atpūtas vietu „Malvīne”. Mēs piedāvājam: • Naktsmītnes guļbaļķu divstāvu mājā vai divvietīgajās mājiņās. • Īstu, ar malku kurināmu, lauku pirti. • Glempinga kupolveida teltis. • Zāli ar kamīnu dažādām svinībām. • Telšu vietas pludmalē ar ugunskura vietām un galdiņiem. Ideāla vieta piknikam. • Laivu un katamarāna nomu. Ir iespēja makšķerēt un apskatīt Cirīša ezera skaistās dabas ainavas. Ezers ir viens no gleznainākajiem Latgalē, tā krastā atrodas Aglonas ciems ar visiem zināmu Aglonas baziliku. Izbraucieni pa ezeru ar motorlaivu. Tuvākie apskates objekti: - Aglonas bazilika, Svētavots - Maizes muzejs - 2.pasaules kara muzejs - Karaļa kalns - Cirīšu ezera Upursalas dabas taka, uz kuras var nokļūt ar plostu vai laivu - Horoskopu parks

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes15 € Skatīt vairāk   Viesu mājas15 € Skatīt vairāk   2-vietīgas mājiņas30 € Skatīt vairāk   Telšu vietas5 € Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas3 € Skatīt vairāk   Laivu noma, īre10 € Skatīt vairāk   Atpūta pie Cirīša ezera Skatīt vairākTūrisma apskates objekti Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 99888
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1379141


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - santehnikas tirdzniecība un ražošana. Dibināta 1996.gada 23.februārī. Tas ir 100 % latviešu uzņēmums, kas no neliela ģimenes uzņēmuma ir izaudzis par stabilu, drošu, dinamisku santehnikas ražošanas un tirdzniecības uzņēmumu Latvijā. Ražo lokanos pievadus un jaucējkrānus zem MAGMA zīmola. Uzņēmuma mērķis - pārdot vislabākos jaucējkrānus. Uzņēmums sniedz klientiem maksimāli pilnu servisa paketi, sākot ar konsultācijām līdz ieviešanai tirdzniecībā.
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Irbītes, mājas kūpinājumi
Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
Ivonna, SIA
Ivonna, SIASIA Ivonna veic galdu klāšanu Rīgas apkārtnē. Piedāvājumā ēdieni visām gaumēm par ļoti draudzīgām cenām. Siltu ēdienu atvešana līdz 50 personām. Trauku īre par brīvu.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
BriedīšKrogs, krodziņš
BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Visi banneri