Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Līgatnes pagrabi, ala

Līgatne, Cēsu novads, Latvija
(+371) 64153169
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts
Izkalti smilšakmeņos Līgatnes upes ielejā galvenokārt Ānfabrikas klintī, Alu iezī (Lustūzī), Rīgas kalna, Remdenkalna un Spriņģu kalna nogāzēs, kā arī Līgatnes kreisajā krastā tieši papīrfabrikas teritorijā, lejpus papīrfabrikas un Līgatnes lejtecē pie ietekas Gaujā. Šīs alām līdzīgās telpas ir piemērotas kartupeļu un dārzeņu uzglabāšanai. Lielākās daļas Līgatnes pagrabu l < 5 m, taču daļa pagrabu atzarojas no garām ejām. Pavisam Līgatnē saskaitīti 150 atsevišķi pagrabi un 13 pagrabu sistēmas ar 170 pagrabiem (A.Opmaņa dati). Visgarākās un iespaidīgākās pagrabu sistēmas atrodas Līgatnes upes pamatkrasta nogāzē netālu no papīrfabrikas ziemeļu vārtiem. Te ir Remdenkalna Lielā eja (Ūdens pagrabs) - pati garākā Līgatnes pagrabu sistēma, kas ietiecas smilšakmens klintī 59 m dziļumā, bet kopā ar 28 pagrabiem sistēmas l = 187 m. Šis pagrabu komplekss pieplūdis ar ūdeni un pamests. Nedaudz augšpus Ūdens pagraba ir Remdenkalna Mazā eja, l = 55 m. Tā arī pamesta. Toties Rīgas kalna, Lustūža klints, kā arī Līgatnes lejteces pagrabi joprojām tiek izmantoti.
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAlas Tūrisma apskates objekti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 9639
Meklēšanas rezultātos parādīts : 68326


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :&nbsp; tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Sers, karnevāla tērpu noma
Sers, karnevāla tērpu nomaPlašā izvēlē piedāvājam karnevāla tērpus gan bērniem, gan pieaugušajiem (tērpi, kostīmi, maskas, tērpu atribūti, parūkas).
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Ances Dizains, apģērbu apdruka
Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Upesrūķi, viesu nams
Upesrūķi, viesu namsUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumiLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtAuduma autiņi un autiņbiksītes zīdaiņiem un bērniem. Izšūšanas pakalpojumi. Personalizēti izšuvumi uz dažādiem auduma izstrādājumiem - krekliem, maisiņiem, cepurītēm, dvieļiem, priekšautiem utt. Firmas logo izšūšana. Izšuvumi personalizētām dāvanām kāzām, kristībām, ziemassvētkiem, visa veida svinībām utt.
Kalna ligzda, viesnīca
Kalna ligzda, viesnīca3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Everte, SIA, uzkopšanas serviss
Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
Visi banneri