Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kalna ligzda, viesnīca

Kalna ligzda, viesnīca

Kalnamuiža 7, Kalnamuiža, Smiltenes pagasts, Smiltenes novads, Latvija, LV-4729
(+371) 26556681
(+371) 26556681
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Viesnīcā divdesmit gadu garumā gādāts, lai nodrošinātu klientiem maksimāli komfortablu un estētiski pievilcīgu vidi. Iekārtots romantisks numuriņš jaunlaulātajiem.

Tūristi, izbaudot Kalnamuižas īpašo auru, gida pavadībā vai individuāli var izstaigāt firsta Līvena pastaigu takas, piedalīties maizes cepšanā pēc sentēvu metodēm, firsta madāmas kārumu tapšanā vai iesaistīties kādā no skolas mājamatniecības centra radošajām aktivitātēm.

Viesnīcas restorānā bieži iegriežas gardēži, kuri ļoti iecienījuši „Kalna ligzdas” daudzveidīgo picu piedāvājumu.

Rūpējoties par cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, ēkai uzbūvēta nobrauktuve un ierīkots speciāls numuriņš.

„Kalna ligzdas” pamata klienti ir biznesa cilvēki, kurus uz Smilteni atved darba darīšanas. Ir arī pastāvīgie ciemiņi – ralliju un riteņbraukšanas sacensību apmeklētāji. Vasarās viesnīcā bieži ciemojas dažādu nometņu dalībnieki. „Kalna ligzdā” viesojušies daudzi ievērojami skatuves mākslinieki. Pozitīvās atsauksmes vēsta, ka viesi aizbraukuši omulīgi un labi atpūtušies. Pa šiem gadiem netrūkst arī pa pikantam kuriozam, bet tie lai paliek noslēpums... Kāds no klientiem saticis pat spoku, bet tas laikam pametis viesnīcu kopā ar ciemiņu, jo vairāk pēc tam nav manīts. Palicis vien ieraksts viesu grāmatā: „Mīļais draugs, to neaizmirsīšu vēl ilgi...”

Pirmā viesnīcas vadītāja bija Vinete Brunovska. No 2006. gada līdz 2015. gadam šo pienākumu godam pildīja Anna Galzone, pēc tam viesnīcas vadību pārņēma tehnikuma skolotāja Maija Jančevska. No 2018. gada marta "Kalna ligzdas" vadītāja ir Līga Zušmane.

Viesnīcas "Kalna ligzda" novērtējums Booking.com - 9 balles...

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresRestorāni Viesnīcas
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 27418
Meklēšanas rezultātos parādīts : 189124


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
Ilona Einika, fotogrāfs
Ilona Einika, fotogrāfsAr pārliecību varu teikt, ka esmu iemīlējusies fotografēšanā. Šī nodarbe nav vienkārši hobijs, bet iespēja iemūžināt Jūsu dabisko skaistumu, un iespēja veidot stāstu. Fotosesijas laikā vienmēr ķeru mirkli un cenšos iemūžināt patiesas emocijas: laimi, asaras, smieklus, izbrīnu, mīlestību. Esmu vienmēr atvērta sadarbībai un jauniem izaicinājumiem!
Žuvine, zivju restorāns
Žuvine, zivju restorānsŽuvinė. Vienīgais specializētais zivju restorāns Palangā, atrodas uz galvenās izklaides ielas Basanaviciaus, piecu minūšu gājienā līdz jūrai.
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
Riekstkalni, stādaudzētava
Riekstkalni, stādaudzētavaSpecializētā riekstkoku stādaudzētava "RIEKSTKALNI" piedāvā Latvijas klimatam piemērotus, salizturīgus riekstkoku stādus no Kanādas. Mūsu stādi tiek audzēti no labāko Kanādas šķirņu mātes koku sēklām, kas dod iespēju stādiem labāk pielāgoties Latvijas klimatam, augsnei un gaismas režīmam.
Vānes māja, viesu māja
Vānes māja, viesu mājaVānes māja atrodas Tukuma novadā, Vānē. Apmēram 100km no Rīgas. Mājā iespējams izmitināt līdz 12 cilvēkiem. Pie mājas ir nesen izrakts dīķis, kurā varēs nopeldēties pēc pirts prieku vai baļļas baudīšanas.
Valteri, viesu nams
Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Visi banneri