Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs

Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs

Tauriņi, Bērzciems, Engures pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3113
(+371) 29243392 - Māris
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Piedāvājam mūsu Piejūras veselības un aktīvās atpūtas centru “Tauriņkrasti”.

Esam izveidojuši jaunu veselības uzlabošanas vietu, lai veicinātu Jūsu veselību un pilnvērtīgu atpūtu. Piedāvājam mūsu Piejūras veselības un aktīvās atpūtas centru “Tauriņi”.

Atrodamies ciematā ar īpašu šarmu – Engures pagasta Bērzciemā, tikai divu minūšu attālumā no Rīgas jūras līča piekrastes, Engures dabas parka teritorijā.

Mūsu draudzīgā un profesionālā komanda palīdzēs jums uzlabot savu pašsajūtu un veselību, kā arī ievedīs aktīvās atpūtas pasaulē.

Pie mums jūs varēsiet izbaudīt kādu no sev piemērotākajām veselības veicināšanas programmām: Nedēļas nogales programma, Piecu dienu programma vai Nedēļas programma.

Mūsu vērtības: individuāla pieeja, draudzīga un profesionāla komanda, relaksējoša apkārtējā vide.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk      tween (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk      Double (2-vietīgi numuri) Skatīt vairākPirtis Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākAtpūta pie dabas    Pludmales Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Vasaras nometnes Skatīt vairākAktīvā atpūta    Vieta sporta pasākumiem Skatīt vairāk   Sporta spēļu laukumi Skatīt vairākFizioterapija, fizioterapeiti Skatīt vairāk   Biljards Skatīt vairākMasāža, masāžas pakalpojumi Restorāni Skatīt vairākSolāriji Trenažieru zāles Skatīt vairākVingrošana, vingrošanas nodarbības Tenisa korti Skatīt vairākBāri Skatīt vairākAtpūta pie jūras Skatīt vairākDžakuzi SUP dēļu noma, īre Galda kērlings Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 228526
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1628523


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
URALA, viesu māja
URALA, viesu mājaĪsta krievu pirts. Telpas svinībām līdz 100 cilvēkiem. Liela terase ar apkurināmu kublu. Pavisam netālu no Rigas.
Līgatne, rehabilitācijas centrs
Līgatne, rehabilitācijas centrsR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
Ūdensdzirnavas, viesu nams
Ūdensdzirnavas, viesu namsAtpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā. Viesību zāle. Sauna ar baseinu, "lux" numurs ar džakuzi un kamīnu. Komfortabla naktsmītne.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Improvement, SIA
Improvement, SIABeramo kravu piegāde (dolomīta šķembas, grants, smilts, melnzeme). Teritoriju labiekārtošana. Bruģa ieklāšana. Piebraucamo, servitūta, piemājas un lauku ceļu būve.
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
Rakstā, veikals
Rakstā, veikalsEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaZobārstniecības pakalpojumi. Bērnu zobārstniecība. Stomatoloģija. Zobu mākslinieciskā restaurācija. Zobu protezēšana.
Visi banneri