Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Eglieni, viesu māja

Eglieni, viesu māja

Eglieni, Jaunbērzes pagasts, Dobeles novads, Latvija, LV-3717
(+371) 29537991
(+371) 29714879 - krodziņa nummurs
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Atpūtas kompleksā darbojās krodziņš "Eglieni ", darba laiks no 10.00. līdz 20.00 - ēdiens tiek gatavots tikai pēc pasūtījuma , brīvdienās jārēķinās ar to , ka kāds laika sprīdis paies līdz tiksiet pie maltītes , taču laiku kavēs  trušu saime un aitiņa , varēsiet tos pabarot un samīļot.Bērniem batuts , bērnu spēļu laukumiņš un izjādes ar poniju. Ir iespēja lielākiem bērniem izbraukt ar kvadraciklu pa trasīti.

Klājam banketu, kāzu , bēru galdus. Kompleksā atrodas trīs viesu mājas ar pirtīm, svinību zāle līdz 60 personām (piedāvājam ēdināšanu ), āra telts līdz 50 personām, apkurināms kubls, dīķi, sporta laukumi, bērnu rotaļu laukums.

Baudpilna , relaksējoša atpūta tikai 30 min braucienā no Rīgas, Rīga - Liepāja šosejas malā. Ja vēlaties tikai pārnakšņot, tad varat to darīt labiekārtotās, ērtās istabiņās ar WC un dušu. Vasarā sirdi priecēs labi iekopta apkārtne ar lielu, skaistu dārza kamīnu un plašu lapeni. Ir slotiņas dažādām gaumēm ,grils, trauki, gultas veļa, bezvadu internets.

Aizmirstiet ikdienas rūpes un ļaujieties atpūtai!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAktīvā atpūta    Volejbola laukumi Skatīt vairāk   Karaoke    Novus Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie ūdens Skatīt vairāk   Lapenes Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Apkurināms kubls50 € Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākPirts māja (Naktsmītnes)100 € Skatīt vairāk   Viesu māja (Viesu nami)150 - 500 € Skatīt vairākKrodziņi    Mednieku namiņš (Viesu mājas)35 - 100 € Skatīt vairākKafejnīcas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 109538
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1340406

Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDienliliju Dārza apmeklētāji var apskatīt gan krāšņās dienlilijas gan degustēt dažādus mājas vīnus. Mazliet pārfrāzējot Mārtiņu Rītiņu " bet kas gan var būt būt labāks par abiem kopā '" ? Ziedi un vīns ...
Villa Avoti, viesu nams
Villa Avoti, viesu namsLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salonsAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Krauklīši, viesu nams
Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecība
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecībaBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
Iešnalė, lauku māja
Iešnalė, lauku mājaModernā lauku saimniecība "Iešnalė" atrotads Žemaitijas nacionālā parka teritorijā, Iešnalis ezera krastā.
Visi banneri