Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Viesu nams

Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"

Imantas, Labrags, Jūrkalnes pagasts, Ventspils novads, Latvija, LV-3626
(+371) 29479335
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Viesu nams Imantas ir vieta pavisam netālu no iespaidīgā Jūrkalnes stāvkrasta.

Viesu nams atrodās vecās Labraga muižas teritorijā, Rīvas upes ielejas stāvajā krastā.

Varēsiet izbaudīt veco muižas koku varenību, senatnes auru un skaistās putnu dziesmas.

Jūsu ērtībām piedāvājam divstāvu ēku ar restorānu, bāru, biljarda zāli, pirti ar kublu un lapeni ar kamīnu.

Restorāns Labrags ir vieta Jūrkalnes stāvkrastā, kur visa gada garumā, iespējams pilnvērtīgi atvilkt elpu no ikdienas steigas.

Nesteidzīgi malkot gardu kafiju, vai nobaudīt lielisku vīnu.

Esam parūpējušies arī par plašu ēdienkarti, kura apmierinās praktiski jebkura apmeklētāja garšas kārpiņas.

Restorāna darba laiks:

Ceturtdiena 09:00 – 17:00
Piektdiena 12:00 – 20:00
Sestdiena 12:00 – 20:00
Svētdiena 12:00 – 19:00

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresRestorāns "Labrags" (Restorāni) Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri Skatīt vairāk      3-vietīgi numuri Skatīt vairāk      4-vietīgi numuri Skatīt vairāk      LUX numurs (Luksa numuri) Skatīt vairāk      Kafejnīca- Restorāns (Banketu zāles un telpas svinībām) Skatīt vairākKempings "Sīļi" (Kempingi) Skatīt vairāk   Kempingi pie jūras Skatīt vairāk   Divvietīga kotedža (2-vietīgas mājiņas) Skatīt vairāk   Trīsvietīga kotedža (3-vietīgas mājiņas) Skatīt vairāk   Trīsvietīga kotedža ar iebūvētu virtuvi (3-vietīgas mājiņas) Skatīt vairāk   Četrvietīga kotedža (4-vietīgas mājiņas) Skatīt vairāk   Piecvietīga kotedža ar pirti (5-vietīgas mājiņas) Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairākAtpūta pie jūras Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Lapenes ar kamīniem (Piknika vietas) Skatīt vairākVelosipēdu noma Pirtis Skatīt vairāk   Apkurināms kubls Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 167316
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1078084

Dalss & Co
Dalss & CoPreces mājai un dārzam, puķu sīpoli un sīpoliņi, gumi, sakneņi, ziemcietes podos, hortenzijas, graudzāles, garšaugi, augāugi, sēnes, micēlijs, koku stādi. Mājas tekstils, preces gultas veļa, virtuves piederumi un daudz kas cits.
Jaunogres nams, brīvdienu māja
Jaunogres nams, brīvdienu mājaTelpas svinībām, atpūtai, semināriem - kamīnzāle 36 personām. Pirts, silts baseins ar straumi un filtrētu ūdeni. Tenisa korts, viesību galda klāšana, satelītu TV. Speciāls piedāvājums divām personām - 30 Ls (darbadienās). 35 km no Rīgas.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
BriedīšKrogs, krodziņš
BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Imantā. Veterinārā aptieka. Suņu, kaķu barība. • Dzīvnieku terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti,
Daugavas muzejs
Daugavas muzejsDaugavas muzejs piedāvā, ekskursijas skolēniem, kāzu ekskursijas, dažādas pedagoģiski izzinošas nodarbības gan skolēniem gan pirmsskolas vecuma bērniem. Muzejs atrodas Doles muižas jaunajā kungu mājā. Muižas parkā iespējams rīkot saviesīgus pasākumus.
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Visi banneri