Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mārcienas muiža, SPA viesnīca

Mārcienas muiža, SPA viesnīca

Lejas Patmalnieki, Mārcienas pagasts, Madonas novads, Latvija
(+371) 26335000 - Rezervācijām
(+371) 64807300 - Rezrvācijām
Pirmdiena -
Otrdiena -
Trešdiena -
Ceturdiena -
Piektdiena -
Sestdiena -
Svētdiena
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKartespa
Apraksts

SPA Kūrorta „Mārcienas muiža” komplekss

Viesnīcas „Gutenbergs”**** filiāle laukos - SPA kūrorts „Mārcienas muiža”.

SPA Kūrorts „Mārcienas muiža” piedāvā viesnīcu, restorānu, bāru, semināru, konferenču organizēšanu un apkalpošanu, banketu organizēšanu un apkalpošanu, SPA kompleksu – ar dažādām tvaika pirtīm, silto peldbaseinu ar pretstraumi, auksto baseinu, saunu, dzirnavu kontrasta dušu, SPA burbuļvannu atklātā terasē, dažādas relaksējošās ķermeņa procedūras, masāžas, hidro – termo ietīšanas vanna, Profesora Nazarova institūts – biomehānikas procedūras ķermenim un sejai. Piedāvājam arī relaksēties Lauku pirtiņā ar silto ūdens baļļu āra terasē. Kopskaitā muižas kompleksā ir 81 gulta (bez papildgultām). Ar papildgultām numuros iespējams izmitināt līdz 100 personām.

Miers, klusums, svaigs lauku gaiss, salds miegs romantiski mājīgos, labiekārtotos numuros, garšīgas maltītes no ekoloģiski tīriem vietējiem produktiem, relaksācija – miesas un gara lutināšana SPA kompleksā – tās ir neaizmirstamas brīvdienas Jums, pie mums - SPA Kūrortā „Mārcienas muiža”!

Kungu nams. Ēkā ir sešas guļamistabas.Bezvadu internets, TV, Ir saliekamās bērnu gultiņas. Restorāns, recepcija, ēdamistaba ar kamīnu.

SPA māja. Ēkas pirmajā stāvā – 3 dažādas tvaika pirtis, sauna, siltais baseins ar pretstraumi, aukstais baseins, dzirnavu kontrasta duša, sešvietīga SPA burbuļvanna atklātā terasē, procedūru kabineti, kosmētiskais kabinets. Profesora Vladimira Nazarova institūts – procedūras ķermenim un sejai ar biomehānikas aparātiem. Otrajā stāvā - septiņas guļamistabas. Aprīkotas tāpat kā Kungu nam.

Kalēja māja. Atsevišķa apartamenta māja ar ērtu dzīvojamo istabu, apkurināma ar kamīnu un diviem izvelkamiem dīvāniem, guļamistabu, WC ar dušu, virtuves niša ar elektrisko plīti, traukiem u.c. Māja paredzēta 4 personām. Kalēja māja – romantikai divatā vai atpūtai ar ģimeni!

Akmens māja. Ēkas pirmajā stāvā – konferenču zāle (260 kvm) ar paceļamo videoekrānu un stacionāro video projektoru, papīra tāfeli, audio aparatūru, DVD, bezvadu interneta (WiFi) pieslēgumu, WC, konferences un seminārus iespējams rīkot līdz 200 personām, svinības, kāzas līdz 100 -150 personām. Apsildāmā parketa grīda. Nodrošinām ar kafijas pauzēm, pusdienām, vakariņām un uzkodām. Ēkas otrajā stāvā – kopā 19 istabas - divvietīgas un trīsvietīgas. Dušas un WC - gaitenī.Restorāns un bārs

Restorāns. Augstas klases restorāns ar profesionāliem pavāriem un viesmīļiem - viesnīcas „Gutenbergs” Rīgā filiāle. Tiek piedāvāta latviešu - baltvācu stila virtuve: zivis, medījumi, putni, svaigi, muižas siltumnīcā vai dārzā audzēti, salāti un dārzeņi. Ēdienu gatavošanā tiek izmantoti ekoloģiski tīri produkti. Plaša dzērienu karte. Klājam banketu galdus dažādiem svētkiem – korporatīvie pasākumi, ģimenes svinības, kāzas, jubilejas, tematiskās ballītes, prezentācijas, semināri. Rekomendējam Madonas rajona mūziķu grupas, muzikālos un teatrālos priekšnesumus, vakara vadītājus, zāles dekorētājus, floristus, konditoreju ut.t. Personīga attieksme pret katru klientu – mūsu šefpavārs uzklausīs katra klienta vēlmes, lai realizētu tās Jūsu pasākumā!
Telpas konferencēm un semināriem
Akmens māja – zāle 1.stāvā, kopējā platība 260 kvm., ietilpība līdz 200 personām. Apsildāma parketa grīda, stacionārs paceļamais videoekrāns, multimediju projektors, video un audio aparatūra, TV, DVD, papīra tāfele, rakstāmie piederumi (katram semināra dalībniekam), piezīmju papīrs, bezvadu internets (Wi Fi).

Atpūta.

Ziemas sezonā distanču slēpju komplektu un slidu inventārs muižas viesiem – bez maksas. Ziemas sezonā muižā ir slaloma un distanču slēpju noma, slidas un slidotava, ragaviņu kalns un ragaviņas.
Vasaras sezonai piedāvājam:
- Nūjošana
- Mini golfs
- Laivas
- Katamarāni
- Velosipēdu noma
- Peldvietas
- Grilmājiņa uz ezera saliņas līdz 10 personām (iepriekš piesakot!)
- Pastaigu takas muižas mežos ap ezeru, līdz avotiem, līdz Aronai, līdz Mārcienas pagasta centram, pilsdrupām un pareizticīgo baznīcai, kurā notiek restaurācija (1,5km) utt. Ir apkārtnes karte.
- Ogas – meža zemenes, avenes, mellenes un brūklenes, sēnes – neierobežotā daudzumā!
- Galda spēles, biljards, novuss, galda futbols
- Pļavas volejbols
- Kino filmas DVD, mājas kinozāle
- Bibliotēka.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTūrisma apskates objekti Naktsmītnes Skatīt vairāk   Mārcienas muiža (Muižas) Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri Skatīt vairāk   Kungu nams (Viesu mājas) Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri Skatīt vairāk   Akmens māja (Viesu mājas) Skatīt vairāk   Kalēja māja (Viesu mājas) Skatīt vairākRestorāni Skatīt vairāk   Vasaras terases Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Vietas kāzu svinībām Skatīt vairākSPA Skatīt vairākDārza māja (SPA komplekss) Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri Skatīt vairākBiomehāniskā stimulācija Skatīt vairākSkaistumkopšana Skatīt vairāk   Ķermeņa kopšanas procedūras Skatīt vairāk   Sejas kopšanas procedūras    Masāža, masāžas pakalpojumi Lauku pirts (Pirtis) Skatīt vairāk   Pirts procedūras Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Grillmāja (Piknika vietas) Skatīt vairākPiedāvājumi bērniem Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 89865
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1886567

Ziedu Dīva, ziedu studija
Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
Urakši, lauku māja
Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantas izstāžu zāles, kurās atrodas metāla mākslas skulptūras un mēbeles, kas veidotas no auto un moto detaļām. Tā ir vieta, kurā apvienojas galerija, dizaina mēbeles un gleznas.
Paradīzes graudi, ziedi Jūrmalā
Paradīzes graudi, ziedi JūrmalāAtnāciet pie mums uz salonu Jūrmalā, Dubultos, un mēs centīsimies palīdzēt. Piegādāsim ziedus Jums vēlamajā laikā.Tiksimies ziedu salonā! Ziedi Jūrmalā. Ziedi Jūrmalā ar piegādi.
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssAtpūtas komplekss Dridži tapis ar SAPARD programmas atbalstu, 2003.g. tas bija lielākais lauku tūrisma projekts Latgalē. Izveidojot kompleksu, mūsu mērķis bija popularizēt tūrismu Latgalē, nodrošinot plašas aktīvas atpūtas iespējas šajā reģionā.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Papes Čakstes, viesu māja
Papes Čakstes, viesu mājaTūrisma bāze "Papes Čakstes" atrodas gleznainā, vietā starp jūru un Papes ezeru. Viesu māja, pirts, kafejnīca. Atpūta pie dabas, makšķerēsana.
Mare, viesnīca
Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
Visi banneri