Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Villa Dole, viesu nams

Villa Dole, viesu nams

Doles sala, Salaspils l. t., Salaspils novads, Latvija
(+371) 29413963
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
Villa Dole ir jauna viesu māja Rīgas tuvumā – Doles salā. Tā celta 2004. gadā, pārbūvējot senu dzīvojamo ēku. Viesu nams atrodas ļoti skaistā vietā pašā Daugavas krastā – no vienas puses to ieskauj upe, no otras – mūžzaļš mežs. Pie mājas ir plaša teritorija un dārzs, kur sarīkot sporta spēles vai arī pikniku draugu lokā. Daugavas krastā var atrast vietu gan mierīgai pasēdēšanai, gan makšķerēšanai, gan aktīvai atpūtai. Par senām nēģu un lašu zvejas tradīcijām pastāstīs mājas saimnieks, kura tēvs ir bijis viens no varenākajiem Doles salas zvejniekiem. Šķūnī apskatāma senlietu izstāde – savu mūžu nokalpojuši zvejas piederumi un citas senlietas. No pilsētas noguruma palīdzēs atbrīvoties karsētava. Viesu nama pirmajā stāvā ir svinību zāle, kas piemērota gan jautrām viesībām ar bagātīgi klātiem galdiem un dejām, gan lietišķām sanāksmēm, semināriem. Viesu namā ir septiņi numuri – Saules, Meža, Mēness, Daugavas, Dienvidu, Saullēkta un Rītausmas istabas. Katrs numurs ir paredzēts divām personām, savukārt augšstāva Daugavas istaba būs īsti piemērota arī četru personu ģimenei. Katrā numurā ir atsevišķa higiēnas telpa. Visos numuros ir iespējams izvietot papildu gultas vietas. Villa Dole atrodas 25 km attālumā no Rīgas. Cilvēku skaits, ko var izduldināt – 30.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Viesu nami Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākAktīvā atpūta    Sporta spēļu laukumi Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Džakuzi Skatīt vairāk   Makšķerēšana    Piknika vietas Skatīt vairāk   Atpūta pie Daugavas Skatīt vairākTūrisma apskates objekti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 101429
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1402915


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
SAKA - S, mēbeles
SAKA - S, mēbelesMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Energetikas, veselības un atpūtas centrs
Energetikas, veselības un atpūtas centrsEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Žuvėdra, viesnīca, restorāns
Žuvėdra, viesnīca, restorānsViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
Mucenieki, brīvdienu māja
Mucenieki, brīvdienu mājaBrīvdienu māja ar pirti 20 minūšu braucienā no Rīgas. Atpūta pie Lielupes, laivas, makšķerēšana ...
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbi
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbiJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss
D.C.S. SIA, pārvietošanās servissD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Mazpipari, atpūtas komplekss
Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
Pirts Asni, pirts
Pirts Asni, pirtsPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Anemones, glempings
Anemones, glempingsGlampings Anemones ir jauna atpūtas vieta Plieņciemā 900m no jūras. Glempings atrodas priedēm apaugušā, apzaļumotā, ziedošā teritorijā. Blakus: pastaigu takas, kurās aug mellenes, brūklenes un sēnes. Glempings aprīkots ar virtuves zonu, kurā atradīsiet ledusskapi, traukus, indukcijas plītiņu, mikroviļņu krāsni, kafijas automātu. Namiņā ir duša, tualete, gaisa siltumsūknis (temperatūru var dzesēt vai uzsildīt), granulu kamīns.
Visi banneri