Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Villa Dole, viesu nams

Villa Dole, viesu nams

Doles sala, Salaspils l. t., Salaspils novads, Latvija
(+371) 29413963
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
Villa Dole ir jauna viesu māja Rīgas tuvumā – Doles salā. Tā celta 2004. gadā, pārbūvējot senu dzīvojamo ēku. Viesu nams atrodas ļoti skaistā vietā pašā Daugavas krastā – no vienas puses to ieskauj upe, no otras – mūžzaļš mežs. Pie mājas ir plaša teritorija un dārzs, kur sarīkot sporta spēles vai arī pikniku draugu lokā. Daugavas krastā var atrast vietu gan mierīgai pasēdēšanai, gan makšķerēšanai, gan aktīvai atpūtai. Par senām nēģu un lašu zvejas tradīcijām pastāstīs mājas saimnieks, kura tēvs ir bijis viens no varenākajiem Doles salas zvejniekiem. Šķūnī apskatāma senlietu izstāde – savu mūžu nokalpojuši zvejas piederumi un citas senlietas. No pilsētas noguruma palīdzēs atbrīvoties karsētava. Viesu nama pirmajā stāvā ir svinību zāle, kas piemērota gan jautrām viesībām ar bagātīgi klātiem galdiem un dejām, gan lietišķām sanāksmēm, semināriem. Viesu namā ir septiņi numuri – Saules, Meža, Mēness, Daugavas, Dienvidu, Saullēkta un Rītausmas istabas. Katrs numurs ir paredzēts divām personām, savukārt augšstāva Daugavas istaba būs īsti piemērota arī četru personu ģimenei. Katrā numurā ir atsevišķa higiēnas telpa. Visos numuros ir iespējams izvietot papildu gultas vietas. Villa Dole atrodas 25 km attālumā no Rīgas. Cilvēku skaits, ko var izduldināt – 30.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Viesu nami Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākAktīvā atpūta    Sporta spēļu laukumi Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Džakuzi Skatīt vairāk   Makšķerēšana    Piknika vietas Skatīt vairāk   Atpūta pie Daugavas Skatīt vairākTūrisma apskates objekti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 101041
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1394375

Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Debesiss SIA, apbedīšanas birojs
Debesiss SIA, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas Debesis piedāvājums: - apbedīšanas pakalpojumi - Dokumentu noformēšana. - Diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. - Zārki. - Krusti. - Pārklāji. - Katafalks. - Transports bēru viesiem
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSSaimniecība nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Granitops
GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
Dvina, viesu nams
Dvina, viesu namsNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Lapsas, atpūtas bāze
Lapsas, atpūtas bāzeViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētavaDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Mežinieku mājas, viesu nams
Mežinieku mājas, viesu namsMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
Visi banneri