Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kāli, viesu nams

Kāli, viesu nams

Kāli, Ķekava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija
(+371) 29229582
(+371)29274801
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Viesu nams "Kāli" atrodas tepat Pierīgā, liela dīķa krastā... Mēs piedāvājam telpas un plašu labiekārtotu teritoriju Jūsu īpašajiem notikumiem, svētkiem, sporta spēlēm un kāzām. Atpūtu piedāvājam divās atsevišķās viesu mājās, kuras atrodas ūdenskrātuves pretējos krastos - mazā pirts un lielā pirts.
Kā arī nelieliem ģimenes pasākumiem vai draugu kompānijām piedāvājam mājiņu uz pussalas ar lapeni un grillu.

Piedāvājam arī galda klāšanu un apkalpošanu Jūsu svētkiem - kāzas, jubilejas, bērnu ballītes vai sporta spēles. Katrs pasākums ir īpašs un labprāt ieteiksim un palīdzēsim izvēlēties ēdienus no mūsu plašā piedāvājuma. Viss tiek gatavots uz vietas īpaši Jums - no gardām uzkodām līdz par mutē kūstošai kūkai desertā!

Atrodamies tikai 18km no Rīgas centra Bauskas virzienā, neaizbraucot līdz Ķekavai!!!

Mazā viesu māja paredzēta līdz 40 personām un otrajā stāvā var nakšņot līdz 20 personām. Pēc nepieciešamības, ir iespējamas noīrēt papildus guļvietas namiņā uz pussaliņas. Kā arī viesu nama apmeklētājiem ierādām bezmaksas telšu vietas, ja nepieciešams.
Pieejama arī labiekārtota virtuve, kur iespējams maltīti gatavot pašiem.
Viesu rīcībā ir pirts, kas tiek kurināta ar malku.
Pie viesu mājas ir plaša lapene un lielas šūpoles, kas vienlīdz patiks gan mazajiem viesiem, gan lielajiem.
Papildus iespējams pasūtīt relaksējošu atpūtu karstā kublā zem klajas debess.


Lielajā viesu mājā ērti var jusies līdz 80 viesiem. Guļvietas atrodas 2. stāvā un blakus esošajā guļbaļķu namiņā.
Piedāvājam slapjo pirti, kas tiek kurināta ar malku - tā lieliski noderēs tiem, kas vēlas izsildīties un atgūt spēkus. Pēc pirts iespēja veldzēties turpat baseinā vai doties uz dīķi.
Pie viesu mājas atrodas bērnu laukumiņš, lielas šūpoles un lapene.

Viesu ērtībām un labsajūtai piedāvājam vizināšanos ar laivu vai katamarānu, par ko papildus maksa netiek prasīta!

Ir pieejami arī muzikanti, dekoratori, floristi un fotogrāfi, ko esam pārbaudījuši praksē un droši varam ieteikt!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesu mājas Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākGaldu klāšana Naktsmītnes Skatīt vairāk   Lielā (Pirtis) Skatīt vairāk      Baseini Skatīt vairāk   Mazā (Pirtis) Skatīt vairākLielā pirts (Banketu zāles un telpas svinībām) Skatīt vairākMazā pirts (Banketu zāles un telpas svinībām) Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 388304
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1638245

Mālpils muiža, viesnīca
Mālpils muiža, viesnīcaMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
ESELO, centrālā noliktava
ESELO, centrālā noliktavaSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāle
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāleKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiāli. Būvmateriālu tirdzniecība. Siltumizolācija. Fasādes siltināšana. Būvmateriālu interneta veikals.
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Visi banneri