KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Kāli, Gasthaus

Kāli, Gasthaus

Kāli, Ķekava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija
(+371) 29229582
(+371)29274801
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

Viesu nams "Kāli" atrodas tepat Pierīgā, liela dīķa krastā... Mēs piedāvājam telpas un plašu labiekārtotu teritoriju Jūsu īpašajiem notikumiem, svētkiem, sporta spēlēm un kāzām. Atpūtu piedāvājam divās atsevišķās viesu mājās, kuras atrodas ūdenskrātuves pretējos krastos - mazā pirts un lielā pirts.
Kā arī nelieliem ģimenes pasākumiem vai draugu kompānijām piedāvājam mājiņu uz pussalas ar lapeni un grillu.

Piedāvājam arī galda klāšanu un apkalpošanu Jūsu svētkiem - kāzas, jubilejas, bērnu ballītes vai sporta spēles. Katrs pasākums ir īpašs un labprāt ieteiksim un palīdzēsim izvēlēties ēdienus no mūsu plašā piedāvājuma. Viss tiek gatavots uz vietas īpaši Jums - no gardām uzkodām līdz par mutē kūstošai kūkai desertā!

Atrodamies tikai 18km no Rīgas centra Bauskas virzienā, neaizbraucot līdz Ķekavai!!!

Mazā viesu māja paredzēta līdz 40 personām un otrajā stāvā var nakšņot līdz 20 personām. Pēc nepieciešamības, ir iespējamas noīrēt papildus guļvietas namiņā uz pussaliņas. Kā arī viesu nama apmeklētājiem ierādām bezmaksas telšu vietas, ja nepieciešams.
Pieejama arī labiekārtota virtuve, kur iespējams maltīti gatavot pašiem.
Viesu rīcībā ir pirts, kas tiek kurināta ar malku.
Pie viesu mājas ir plaša lapene un lielas šūpoles, kas vienlīdz patiks gan mazajiem viesiem, gan lielajiem.
Papildus iespējams pasūtīt relaksējošu atpūtu karstā kublā zem klajas debess.


Lielajā viesu mājā ērti var jusies līdz 80 viesiem. Guļvietas atrodas 2. stāvā un blakus esošajā guļbaļķu namiņā.
Piedāvājam slapjo pirti, kas tiek kurināta ar malku - tā lieliski noderēs tiem, kas vēlas izsildīties un atgūt spēkus. Pēc pirts iespēja veldzēties turpat baseinā vai doties uz dīķi.
Pie viesu mājas atrodas bērnu laukumiņš, lielas šūpoles un lapene.

Viesu ērtībām un labsajūtai piedāvājam vizināšanos ar laivu vai katamarānu, par ko papildus maksa netiek prasīta!

Ir pieejami arī muzikanti, dekoratori, floristi un fotogrāfi, ko esam pārbaudījuši praksē un droši varam ieteikt!

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortGasthäuser mehr DetailsHallen für Konferenzen und Seminare mehr DetailsTischdecken Hotels und Unterkunft mehr Details   Lielā (Saunas) mehr Details      Schwimmbäder mehr Details   Mazā (Saunas) mehr DetailsLielā pirts (Bankettsäle) mehr DetailsMazā pirts (Bankettsäle) mehr DetailsErholung in der Natur mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 396460
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1649656


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Skandināvs 3XL, einkaufen
Skandināvs 3XL, einkaufenSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIAGarne, Sockengarne, Wollgarne, Alpakagarne, Angoragarne, Mohairgarne, Merinogarne, Baumwollgarne, Makrameegarne, türkische Garne, melierte Garne, selbstmusternde Garne, Acrylgarne, Garne für Kinder. Strickzubehör.
Rīgas Logi, Türen und Fenster
Rīgas Logi, Türen und FensterMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Priedes māja, Gasthaus
Priedes māja, GasthausViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Hotel De Lita, Hotel
Hotel De Lita, HotelVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
Arkadia, SPA hotel
Arkadia, SPA hotelHotel-Spa Arkadia. Hotel, SPA-Zentrum, Saunas, Jacuzzi, Schwimmbad, Bistro, Restaurant, Konferenzräume, Bankette und Feiern, Billard, Erholung mit Kindern
Liedags, Gasthaus
Liedags, GasthausViesu māja atrodas Liepājas–Ventspils šosejas malā. Viesu māja Liedags piedāvā 16 labiekārtotas istabas, uzkodu bārs, pirti ar baseinu.
Visi banneri