Baļļas medus un bišu lietas, veikals

Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu nams
    SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu namsViesu nams atrodas 7 km no Valmieras centra (Kocēnu pagasts) un 12 km no Baiļu slēpošanas trases. Telpas svinībām (līdz 60 cilvēkiem), komfortablas istabas, pirts, austrumu istaba.
    Kameja, aizkaru salons
    Kameja, aizkaru salonsAizkaru salons Kameja. Aizkari, modelēšana, šūšana. Aizkaru stangas. Audumi, šūšanas piederumi. Mājas tekstils Tirdzniecība. Apģērbu modelēšana un šūšana. Žalūzijas.
    Florius, SIA
    Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
    Ezernieki, viesu nams
    Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
    Radošo darbu galerija, veikals - studija
    Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
    Inčukalna strops, viesu māja
    Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
    Lejasmalas, atpūtas komplekss
    Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
    SAKA - S, mēbeles
    SAKA - S, mēbelesMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
    Valteri, viesu nams
    Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
    Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrāde
    Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrādeMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma