Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lejasmalas, atpūtas komplekss

Lejasmalas, atpūtas komplekss

Lejasmalas, Šķipi, Aulejas pagasts, Krāslavas novads, Latvija, LV-5681
(+371) 29139680
Juridiskais nosaukums : Z/s LIEPAS
Reģistrācijas numurs : 41501009582
Juridiskā adrese : Krāslavas novads, Aulejas pagasts, Šķipi
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Brīnišķīga vieta kāzu svinību, semināru, jubileju, banketu un sporta spēļu rīkošanai vai mierpilnas atpūtas baudīšanai. Viesu nami ‘’Pingvīns’’ un ‘’Mazais ronis’’ katrs piedāvā plašas telpas līdz 120 personām un nodrišina 70 gultas vietas labiekārtotās istabiņās un numuros. Iespējama klusa, romantiska atpūta brīvdienu namiņā kādā no teritorijā esošajam salām vai brīvdienu namiņā pie upes. Piedāvajam ēdināšanas pakalpojumus, laivu nomu un telts vietas, kā arī iespēju pasūtīt pirti.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas bāzes, centri, kompleksi Naktsmītnes    Viesu mājas Skatīt vairāk   Brīvdienu mājas       "Annas salas māja" (Brīvdienu mājas) Skatīt vairāk      "Artūra salas māja" (Brīvdienu mājas) Skatīt vairāk      "Upes māja" (Brīvdienu mājas) Skatīt vairākPludmales pirts (Pirtis) Skatīt vairākPingvīniņš (Pirtis) Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Banketu zāles un telpas svinībām Kāzu svinību organizēšana Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Telšu vietas    Piknika vietas    Izbraucieni ar laivām Skatīt vairāk   Atpūta pie Leja ezera (Atpūta pie ūdens) Laivu noma, īre Ēdināšanas pakalpojumi Galdu klāšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 259934
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1595281

Lantus, lauku māja
Lantus, lauku mājaAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
EXI, mēbeles
EXI, mēbelesLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Ēmužas, viesu nams
Ēmužas, viesu namsLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba"Escape" ir interaktīva un intuitīva reālas dzīves spēle, kas prasa koncentrēšanos, prasmi rast risinājumus un iemaņas strādāt komandā neparastos apstākļos. 60 minūtes tiek dotas komandai no 2 līdz 6 dalībniekiem, lai atrisinātu mīklas un atrastu "pavedienus" izkļūšanai no istabas. Spēles rezervēšana jāveic ne vēlāk kā 24 stundas pirms spēles.
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Bekiški, viesu nams
Bekiški, viesu namsMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Visi banneri