Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kameja, aizkaru salons

Kameja, aizkaru salons

Rīgas iela 28, Valmiera, Valmieras novads, Latvija, LV-4201
(+371) 64223180
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Ne vienmēr klients ienācis mūsu aizkaru, audumu veikalos konkrēti zin ko un kādā veidā noformējot logus izmantot tekstilu mājās, ofisā, kafejnīcā vai citur.Precizēt vēlēšanos, izvēlēties krāsas, audumus, stilu, no Mūsu šūšanas speciālisti sašūs aizkarus, mēbeļu pārklājus, baldahīnus, spilvenus, galdautus u.c. tekstilizstrādājumus ne tikai atbilstoši mūsu dizaineru izstrādātajam dizainam, bet arī labprāt to veiks atbilstoši paša klienta vēlmēm un fantāzijai.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresInterneta veikali Skatīt vairākAudumi un aizkari Skatīt vairāk   Aizkaru šūšana, modelēšana, uzstādīšana    Dizaina izstrāde Skatīt vairāk   Aizkari Skatīt vairāk   Aizkaru stieņi Skatīt vairāk   Logu noformējumi Mājas tekstils Skatīt vairāk   Gultas veļa Skatīt vairāk   Spilveni Skatīt vairāk   Segas Skatīt vairākInterjera (tekstila) priekšmetu pagatavošana Dzijas Skatīt vairākŠūšanas piederumi Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 59518
Meklēšanas rezultātos parādīts : 607591


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Burtakas, atpūtas komplekss
Burtakas, atpūtas komplekssVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
HBH Juozo alus , atpūtas centrs
HBH Juozo alus  , atpūtas centrsŠodien vienlaicīgi slēgtajās bāra telpās un ārā garšot Joza alu un baudīt lielisko „Radas“ virtuvi var no 700 līdz 1200 cilvēkiem.
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
Dižāpas, kempings
Dižāpas, kempingsAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis LatvijāŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Visi banneri