Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca

Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca

Staļģenes iela 77, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 29439344
(+371) 29236404
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Labdien! Paldies, ka ienācāt šajā lapā. Mani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu. 

Saviem darbiem izmantoju gan granīta laukakmeni - oriģinālāko un skaistāko no Latvijā pieejamiem akmens veidiem, gan arī zāģētas akmens plāksnes- gan no Somijas, Zviedrijas.  No tiem top akmens kapu pieminekļi, apmales, skulptūras, dārza mēbeles, strūklakas, dažādi dizaina priekšmeti.  Visi darbi tiek kalti manā darbnīcā, Staļģenes ielā 77, Jelgavā.

 Tas īsumā.. Brauciet un skatieties, zvaniet! Laipni lūgti uz darbnīcu!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAkmens apstrāde Skatīt vairāk   Granīts Skatīt vairāk      Granīta apstrāde       Granīta pieminekļi Skatīt vairāk      Granīta apmales, izgatavošana Skatīt vairāk   Kapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana    Akmens soli un galdi Skatīt vairāk   Akmens mēbeles dārzam    Akmens virsmas un palodzes Skatīt vairāk   Akmens izlietnes Skatīt vairāk   Akmens griešana, pulēšana, termoapstrāde    Kapu apmales Skatīt vairākLaukakmeņi Skatīt vairāk   Laukakmens pieminekļi Skatīt vairākAkmeņkaļi Skatīt vairākStrūklakas Dārza skulptūras un vides objekti Skatīt vairākAkmens plāksnes Akmens mēbeles dārzam Skatīt vairākAkmens izstrādājumi Akmens apdare kamīniem Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 41378
Meklēšanas rezultātos parādīts : 467028

ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Jaunogres nams, brīvdienu māja
Jaunogres nams, brīvdienu mājaTelpas svinībām, atpūtai, semināriem - kamīnzāle 36 personām. Pirts, silts baseins ar straumi un filtrētu ūdeni. Tenisa korts, viesību galda klāšana, satelītu TV. Speciāls piedāvājums divām personām - 30 Ls (darbadienās). 35 km no Rīgas.
Baltijas durvis
Baltijas durvisBaltijas durvis. Metāla durvis. Logi. Durvis. Plastikāta logi. Ugunsdrošās durvis. Iekšdurvis. Uzstādīšana. Montāža.
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulings, biljards, restorāns un bārs. Toss Boulinga halle aicina jūs jauki pavadīt nedēļas nogali. Vieta sporta pasākumu, svinību un banketu rīkošanai.
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuvePiedāvājam : ziepju masas, bāzes šampūnam, dušas želejai un matu balzamam, krāsvielas, perlamutri (mikas), gliteri (spīdumi), pārtikas aromātus, ēteriskās eļļas, smaržvielas, bāzes eļļas un sviestus, ziepju formas, instrumentus ziepju veidošanai un iepakošanai.
Visi banneri