Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Radošo darbu galerija, veikals - studija

Radošo darbu galerija, veikals - studija

Artilērijas iela 9, Rīga, Latvija, LV-1001
(+371) 67279108
(+371) 29101157
(+371) 67279108
Apraksts
Mūsdienu straujā tehnoloģiju attīstība diktē vajadzību ātri sasniegt rezultātu jebkurā savas darbības jomā. Cilvēks, un īpaši, jaunietis ir kļuvis daudz nepacietīgāks. Šai tendencei līdzi ir sekojusi arī piedāvājuma industrija. Tiek ražotas krāsas dažādiem materiāliem ar vienkāršu, ātri apgūstamu tehnoloģisko pielietojumu un prognozējamu rezultātu. Atliek vien izvēlēties īsto krāsu dažādo produktu klāstā un paveikt iecerēto. Radošo darbu galerija Artilērijas ielā 9, Rīgā, strādā kā mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals, arī kā vairumtirdzniecības noliktava. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas un citu materiālu apgleznošanai, dabīgā zīda audumus un izstrādājumus (lakati, šalles, kaklasaites), tāpat dažādus instrumentus: dažādas otas, linogriežņus, tušas un kaligrāfijas spalvas, gatavus šablonus un citas lietas dažādām radošām nodarbēm. Mēs piedāvājam apmācību kursus un darbnīcas priekšmetu apgleznošanā un dekorēšanā, nodrošinot ar ražotāja akceptētu un mūsu pieredzē balstītu lietošanas tehnoloģiju.
Zīmoli
MarabucretacolorSpeedballPébéoKNORR prandellIdeenHahnemuhleABIGCreartecEcobraFaraFarneFomeHDupontJollySolargil
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPreces māksliniekiem Skatīt vairāk   BASIC ACRYL (Eļļas un akrila krāsas) Skatīt vairāk   Marabu Silk (Tekstila, zīda apgleznošanas krāsas) Skatīt vairāk   Marabu krāsas Skatīt vairākRadošās darbnīcas Skatīt vairāk   Zīda apgleznošana Skatīt vairāk   Stikla apgleznošana    Apmācības Suvenīri, dāvanas Rotaslietas Skatīt vairākApdruka Stikla pērlītes Zīmuļi Kartons, kartona izsrtādājumi Gleznu rāmji Velces papīri Otas un otiņas Krāsas māksliniekiem Audekli gleznošanai Zīda audumi apgleznošanai Skatīt vairākLīmes māksliniekiem Šūšanas un rokdarbu piederumi Skatīt vairākPreces hobijiem Dāvanas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 62966
Meklēšanas rezultātos parādīts : 429116

For Rest, viesu māja
For Rest, viesu mājaViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Skangaļu muiža, viesu nams
Skangaļu muiža, viesu namsSkangaļu muiža atrodas skaistā vietā Vidzemes vidienē starp divām pilsētām – vēsturisku un tūristu iecienītu pilsētu – Cēsīm un Valmieru. Rauna, kas tiek tautā saukta par mazo Šveici –atrodas 9km. Pie mums atbraucot, var apskatīt dabas objektus- kā Raunas Staburagu, Lielo ellīti, Līču-Lanģu klintis
Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKandavas keramikas ceplī darbojās jaunā māksliniece Linda Romanovska. Iespēja apskatīt darbnīcu , iegādāties, pasūtīt keramikas darbus un piedalīties dažādās radošās darbnīcās.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
4 Vēji, krodziņš
4 Vēji, krodziņšCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB ražo izstrādājumus no stiklašķiedras. Ārējo baseinu, airu laivu, kanoe, glābšanas plostu ražošana, modeļu un formu izgatavošana betona lējumiem.
Jaunmoku pils, viesnīca
Jaunmoku pils, viesnīcaJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
Garauši, atpūtas bāze
Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
Visi banneri