Rietumu banka, norēķinu grupa Dārzciems

Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
For Rest, viesu māja
For Rest, viesu mājaViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Vīteri, viesu nams
Vīteri, viesu namsBrīvdienu māja pie gleznainā Adamovas ezera. Īsta lauku pirts. Blakus Sarkankalna slēpošanas trase ar pacēlājiem. Ekskursijas pie apkārtnes amatniekiem.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaŠūšanas darbnīca ZARUMI. Apģērbu šūšana, izšūšana, labošana. Logo un karogu izšūšana. Darba apģērbi, priekšauti.
Dizains un Druka, SIA
Dizains un Druka, SIAPiedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus, dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. | Šobrīd lielformāta drukai -20% atlaide | Piedāvājumā ietilpst: dizaina izstrāde; plakāti; kanvas; roll up; pvc baneri; logu un skatlogu uzlīmes; automašīnu līmplēvju izdrukas; lielformāta fotogrāfijas; ploterdarbi u.c. Garantējam darbu maksimāli īsā termiņā un labākajā kvalitatē!
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIAPirts izbūve mājās un dzīvokļos, saunas, tvaika pirtis, hammam, elektriskās un malkas pirts krāsnis, tvaika ģeneratori un cits pirts aprīkojums
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
Pīlādži, stādaudzētava
Pīlādži, stādaudzētavaAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma