Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
For Rest, viesu māja

For Rest, viesu māja

Zaļie, Iecavas novads, Latvija, LV-3913
(+371) 29604097
(+371) 29712559
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Guļbūves viesu māja atrodas neliela ezera krastā. Mājas pirmajā stāvā atrodas viesistaba ar lielu galdu, TV, DVD, Karaoke, wc, dušu, pirti ar pirtsslotiņām un aromātisku tēju, virtuve (leduskapis, elektriskā plīts, mikroviļņu krāsns, trauki). Mājas otrajā stāvā atrodas 4 divvietīgas gultas.

Ezera krastā atrodas terase ar jumtu, liels galds, mangalis, futbola un volejbola laukumi. Velosipēdi, makšķerēšana, ogošana un sēņošana (ogu un sēņu sezonā). Viesu mājā spējam uzņemt 6-9 cilvēkus.

Cenas :

  • Naktsmītne 1 cilvēkam  - 50 €
  • Naktsmītnes 2 cilvēkiem - 80 €
  • Ja vairāk par 2 cilvēkiem, tad par katru nākošo cilvēku + 35 €
  • Krievu pirts - 25  € / stundā,  ja viesi nakšņo, tad 50€ visa pirts uz nakti.
  • Iekšā viesu namā ir sauna, kurā nav atļauts lietot slotiņas -  bezaksas visiem guleētājiem. 
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPirtis Skatīt vairāk   Krievu pirts Skatīt vairāk   Saunas Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu mājas Skatīt vairākSporta spēļu laukumi Skatīt vairākLauku tūrisms Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie ezeriem Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 79116
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1130670

Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Papes Čakstes, viesu māja
Papes Čakstes, viesu mājaTūrisma bāze "Papes Čakstes" atrodas gleznainā, vietā starp jūru un Papes ezeru. Viesu māja, pirts, kafejnīca. Atpūta pie dabas, makšķerēsana.
Zariņi, viesu māja
Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
Vilar Hotel, viesnīca
Vilar Hotel, viesnīcaViesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti.
Debesu bļoda, viesu nams
Debesu bļoda, viesu namsDebesu bļoda Ogres rajonā, 40 km no Rīgas aicina svinēt svētkus, piedāvā naktsmītnes, banketu zāli, pirti, āra SPA vannu, sporta laukumu. Ziemā - slēpot un slidot.
Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Kunči, viesu nams
Kunči, viesu nams Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
SB Siltumtehnika, veikals
SB Siltumtehnika, veikalsMēs specializējamies apkures iekārtu un santehnikas preču mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, ar individuālu pieeju katram klientam. Uzņēmuma sadarbības partneri ir būvfirmas, uzņēmumi un individuālie pasūtītāji.
SEDIA IK, auditoriju krēsli
SEDIA IK, auditoriju krēsliKrēsli auditorijām, kinoteātriem, kultūras namiem, koncertzālēm, konferenču zālēm, mīkstās mēbeles, skolas mēbeles, mēbeles sporta hallēm un stadioniem.
BALTIC-S, santehnika
BALTIC-S, santehnikaUzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
Visi banneri