Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Pīlādži, stādaudzētava

Pīlādži, stādaudzētava

Pīlādži, Kalnabeites, Siguldas pagasts, Siguldas novads, Latvija, LV-2150
(+371) 29187532
(+371) 29468507
(+371) 26320208
Apraksts

SANDRA UN JĀNIS ZILVERI. Saimniecība dibināta 1990. gadā un visu pastāvēšanas laiku nodarbojusies ar augļkopību. Mūsu mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem gan piemājas dārzu kopējus, gan komercdārzniekus. 1996. gadā pirmie Latvijā uzsākām audzēt augļu koku un ogulāju stādus konteineros, kā arī slēgt līgumus par stādu audzēšanu komercdārziem. Katru gadu izaudzējam 15000 – 20000 augļu koku un ogulāju stādus. Nelielos daudzumos arī dekoratīvos stādus. Mūsu produkciju var iegādāties uz vietas kokaudzētavā, kā arī daudzos dārzu centros Vidzemē un Rīgā. Mūsu stādi ziemā glabājas speciālā pagrabā, kur temperatūra nenoslīd zem -7 grādiem, līdz ar to tie necieš ne no sala, ne saules apdegumiem, tādēļ varam garantēt labu stādu kvalitāti arī pavasarī. No augusta līdz martam piedāvājam mūsu dārzos audzētus dažādu deserta šķirņu ābolus un bumbierus, kuru kvalitāti nodrošina vidi saudzējošā, integrētā audzēšanas sistēma. Pie reizes varat iegriesties mūsu vīnotavā, nogaršot un iegādāties dažādus dzērienus. STRĀDĀJAM Aprīlī un Maijā Pirmdienās-piektdienās 8.00-18.00 Sestdienās 9.00-15.00 Pārējos mēnešos Pirmdienās-piektdienās 8.00-16.00 Par citiem laikiem iespējams vienoties telefoniski.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDārzs un sēta Stādaudzētavas Skatīt vairākKokaudzētavas Augļkopība Augļu koku stādi    Ābeles Skatīt vairāk   Bumbieres Skatīt vairāk   Plūmes Skatīt vairāk   Ķirši    Skābie ķirši    Saldie ķirši Skatīt vairākOgulāju stādi Skatīt vairāk   Zemenes Skatīt vairāk   Avenes Skatīt vairāk   Upenes Skatīt vairāk   Smiltsērkšķi Skatīt vairāk   Upenes    Mājas pīlādži Skatīt vairāk   Kazenes    Jāņogas Skatīt vairākDekoratīvie āra augi
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 85259
Meklēšanas rezultātos parādīts : 559303

Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
Svētku pils, viesu nams
Svētku pils, viesu namsViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
Jost Residence, brīvdienu māja
Jost Residence, brīvdienu mājaLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Visi banneri