Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Inna projekts, inženieru birojs

Krišjāņa Valdemāra iela 37, Rīga, Latvija
(+371) 67814272
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresArhitektūra, projektēšana

Pils, viesu nams un kafejnīca
Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētavaDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
Rīgas Logi, durvis un logi
Rīgas Logi, durvis un logiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Rakstā, veikals
Rakstā, veikalsEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Visi banneri