Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana

Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana

Virškalni, Ķekavas novads, Latvija, LV-2123
(+371) 26101955
(+371) 29585116
(+371) 29454118
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Mūsu pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība. Z/s “Virškalni” strādā no 1992. gada. Audzējam 150 rožu šķirnes, kuras piedāvājam arī pašlaik.Audzējam dekoratīvos skuju un lapu kokus, kā arī vasaras puķes. Nodarbojamies arī ar projektu izstrādi, dārzu labiekārtošanu un kopšanu. No 1998. gada sadarbojamies ar Holandes kokaudzētavu, no kurienes ievedam Latvijas augšanas apstākļiem piemērotus augus. Vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā: Dažādu lielumu un speciālo formu dekoratīvie augi: - aktinīdijas, bārbeles, bukši, virši, lazdas, kļavas, segliņi, deicijas, dižskābarži, dekoratīvās ābeles un plūmes, hortenzijas, efejas, karaganas, robīnijas, pūpoli, kārkli, spirejas, ceriņi, gobas, veigelas, rododendri, pacipreses, kadiķi, egles, priedes, īves, tūjas, vīnkoki, hostas, miskantes, jāņogas. Rožu stādi (150 šķirņu):rožu tējhibrīdi, floribundrozes, mini rozes, zemsedzes rozes, vīteņrozes, krūmu rozes un parku rozes. Dzīvžogu stādmateriāls Mūsu audzētajiem stādiem ir augsta kvalitāte un zemas cenas. Plašais sortiments patiks visiem, kuri meklē ko interesantu savai sētai, dārzam, pagalmam, puķu dobei, dzīvžogam vai lapenei. Iespējams visu veidu augus izvēlēties sev vajadzīgajā lielumā, daudzumā un cenā. Piedāvājam pilnu stādu klāstu paša skaistākā dārza izveidošanai.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLabiekārtošana, apzaļumošana Skatīt vairāk   Ainavu arhitektūra, dizains Skatīt vairāk   Dekoratīvo strautiņu un dīķu ierīkošana Skatīt vairāk   Zālienu, mauriņu ierīkošana, kopšana Skatīt vairāk   Dārza celiņu, dārza laukumu izveide    Dzīvžogi Skatīt vairāk   Apstādījumi Skatīt vairāk   Strauti un kaskādes    Akmensdārzu ierīkošana    Rozāriji Skatīt vairākStādaudzētavas Skatīt vairāk   Dekoratīvie āra augi    Ziemcietes    Rožu stādi    Skuju koki Skatīt vairāk      Priedes       Egles    Lapu koki un krūmi    Kadiķi Skatīt vairāk   Tūjas    Pacipreses    Rododendri
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 68199
Meklēšanas rezultātos parādīts : 610671


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
4 Vēji, krodziņš
4 Vēji, krodziņšCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundāles ūdens dzirnavu muzejs dod ieskatu redzēt un saprast pagājušā gadsimta ūdensdzirnavu darbību un tās būtību. Ūdensdzirnavas izkārtojušās piecos stāvos un ļauj izsekot dzirnavu malšanas procesam - no graudiem līdz miltiem. Alus darītava, degustācijas, ūdens inventāra noma, telpas pasākumiem.
D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss
D.C.S. SIA, pārvietošanās servissD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Mītava, atpūtas kuģis
Mītava, atpūtas kuģisPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Baltijas durvis
Baltijas durvisBaltijas durvis. Metāla durvis. Logi. Durvis. Plastikāta logi. Ugunsdrošās durvis. Iekšdurvis. Uzstādīšana. Montāža.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiVīnogu stādu audzētāja un šķirņu kolekcionāra Gata Kužuma saimniecībā pašlaik pārbaudes nolūkos, dārza apstākļos, tiek audzētas vairāk kā 300 vīnogu škirnes. Katru gadu kolekcija papildinās ar 20 - 30 jaunām šķirnēm, atmetot mūsu apstākļiem nepiemerotās. Būsim priecīgi jums palīdzēt, lai arī jūsu mājās augtu ražens vīnkoks, kurš priecētu ar saldām un sulīgām ogām.
Villa Avoti, viesu nams
Villa Avoti, viesu namsLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrsBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Visi banneri