Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Aiva plus, celtniecības un remonta darbi

Aiva plus, celtniecības un remonta darbi

Raiņa iela 10, Rūjiena, Valmieras novads, Latvija, LV-4240
(+371) 29198633 - Veikals
(+371) 29249397 - Direktore
(+371) 64221157
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
SIA Aiva plus ir dibināts 1998. gada 27. februārī. SIA ”Aiva plus” ir Latvijas Amatniecības kameras uzņēmums, kas 1998.gada 12.maijā reģistrēts Latvijas Amatniecības kamerā (valsts reģistra NR So-0178) ar tiesībām veikt ēku iekšējos un ārējos apdares darbus atbilstoši 01.04.1997 MK noteikumiem ”Vispārīgie būvnoteikumi”. Uzņēmumam ir struktūrvienība būvmateriālu veikals Raiņa ielā 10, Rūjienā. Uzņēmuma vadītājs un meistars ir Latvijas Amatniecības kameras ēku krāsotāju meistari. Lielākie pēdējie objekti: Rūjienas vidusskola gaiteņu remonts, bērnudārzs „Vārpiņa” grupiņu un kāpņu telpas remonts, Rūjienas kultūras nams priekštelpas remonts, Naukšēnu vidusskola klašu remonts, Naukšēnu pagasta padomes kabinetu remonts, lielveikalā „Valleta” – „Euroskor”,” Pasaules optikas”,” Brieža aptieka” telpu remonts, Mazslacas domes kabinetu remonts.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBūvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība Būvmateriāli un būvkonstrukcijas    Krāsas un lakas    Būvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība Celtniecības un remonta darbi Skatīt vairāk   Ēku siltināšana Skatīt vairāk   Apdares darbi Skatīt vairāk   Iekšējā apdare Skatīt vairāk   Ārējā apdare Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 302141
Meklēšanas rezultātos parādīts : 784809


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
SPA Estonia, SPA viesnīca
SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Urakši, lauku māja
Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atpūtas un veselības centrs "Imantas" piedāvā rehabilitāciju un atpūtu vienā no skaistākajām un zaļākajām vietām Latvijā, Kurzemes piekrastē, - Jūrkalnes stāvkrastā. Apkārtējās dabas skaistums relaksē un dziedina jau pats no sevis.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB ražo izstrādājumus no stiklašķiedras. Ārējo baseinu, airu laivu, kanoe, glābšanas plostu ražošana, modeļu un formu izgatavošana betona lējumiem.
Ilona Einika, fotogrāfs
Ilona Einika, fotogrāfsAr pārliecību varu teikt, ka esmu iemīlējusies fotografēšanā. Šī nodarbe nav vienkārši hobijs, bet iespēja iemūžināt Jūsu dabisko skaistumu, un iespēja veidot stāstu. Fotosesijas laikā vienmēr ķeru mirkli un cenšos iemūžināt patiesas emocijas: laimi, asaras, smieklus, izbrīnu, mīlestību. Esmu vienmēr atvērta sadarbībai un jauniem izaicinājumiem!
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Bramaņi, viesību nams
Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
Visi banneri