Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Aiva plus, celtniecības un remonta darbi

Aiva plus, celtniecības un remonta darbi

Raiņa iela 10, Rūjiena, Valmieras novads, Latvija, LV-4240
(+371) 29198633 - Veikals
(+371) 29249397 - Direktore
(+371) 64221157
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
SIA Aiva plus ir dibināts 1998. gada 27. februārī. SIA ”Aiva plus” ir Latvijas Amatniecības kameras uzņēmums, kas 1998.gada 12.maijā reģistrēts Latvijas Amatniecības kamerā (valsts reģistra NR So-0178) ar tiesībām veikt ēku iekšējos un ārējos apdares darbus atbilstoši 01.04.1997 MK noteikumiem ”Vispārīgie būvnoteikumi”. Uzņēmumam ir struktūrvienība būvmateriālu veikals Raiņa ielā 10, Rūjienā. Uzņēmuma vadītājs un meistars ir Latvijas Amatniecības kameras ēku krāsotāju meistari. Lielākie pēdējie objekti: Rūjienas vidusskola gaiteņu remonts, bērnudārzs „Vārpiņa” grupiņu un kāpņu telpas remonts, Rūjienas kultūras nams priekštelpas remonts, Naukšēnu vidusskola klašu remonts, Naukšēnu pagasta padomes kabinetu remonts, lielveikalā „Valleta” – „Euroskor”,” Pasaules optikas”,” Brieža aptieka” telpu remonts, Mazslacas domes kabinetu remonts.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBūvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība Būvmateriāli un būvkonstrukcijas    Krāsas un lakas    Būvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība Celtniecības un remonta darbi Skatīt vairāk   Ēku siltināšana Skatīt vairāk   Apdares darbi Skatīt vairāk   Iekšējā apdare Skatīt vairāk   Ārējā apdare Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 301705
Meklēšanas rezultātos parādīts : 779996

Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Ungurmuiža, viesu māja
Ungurmuiža, viesu mājaUngurmuiža ir harmonisks 18. gadsimta koka ēku ansamblis, milzu ozolu ieskauts, tas ieņem nozīmīgu vietu Latvijas kultūras pieminekļu mantojumu vidū. To 1732. gadā cēlis barons fon Kampenhauzens kā savas dzimtas māju, un šobrīd Latvijā nav saglabājušās līdzīgas baroka koka celtnes, kuru iekštelpas ir tik bagātīgi izgreznotas ar sienu gleznojumiem. Mūsdienu ērtībām piemērota, tā būs kā radīta Jūsu atpūtai, svinībām un semināriem. Varēsiet baudīt muižas īpašo gaisotni, pastaigājoties pa parku zem milzu ozoliem vai dzerot tēju krāšņajā tējas paviljonā.
Aivars-K, akmens apstrāde
Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS ir moderns kūrorts, kas sastāv no trim korpusiem. Tas atrodas Kuršu jūras līča krastā, Neringā. Vien- un divistabu aparatmenti.
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB ražo izstrādājumus no stiklašķiedras. Ārējo baseinu, airu laivu, kanoe, glābšanas plostu ražošana, modeļu un formu izgatavošana betona lējumiem.
Petarde LTD, pirotehnika
Petarde LTD, pirotehnikaPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
VEIPRO, SIA, svari un svaru remonts
VEIPRO, SIA, svari un svaru remontsNodarbojamies ar automātisko un neautomātisko elektronisko svaru un svēršanas sistēmu ražošanu, tirdzniecību un apkalpošanu. Sadarbībā ar pasaulē vadošajiem svaru un svaru komponenšu ražotājiem piegādājam augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus visām uzņēmējdarbības jomām.
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu nams
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu namsViesu nams atrodas 7 km no Valmieras centra (Kocēnu pagasts) un 12 km no Baiļu slēpošanas trases. Telpas svinībām (līdz 60 cilvēkiem), komfortablas istabas, pirts, austrumu istaba.
Visi banneri