Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rūķīši, viesu māja

Rūķīši, viesu māja

Rūķīši, Murjāņi, Sējas pagasts, Saulkrastu novads, Latvija, LV-2142
(+371) 29474444
(+371) 25270707
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu nams "Rūķīši" atrodas 700 m no Valmieras šosejas, Sējas novadā, Murjāņos. Šī vieta ir pazīstama kā slavenu mākslinieku un teātra mākslinieku u.c. slavenību atpūtas vieta. Kopš 1967. gada viesu nama interjers nav mainījies. Līdz ar to viesu nams ir vēsturisks objekts, kas slēpj sevī mākslinieciskas noskaņas katrā nama telpā. Viesu rīcībā vasaras periodā ir pieejama terase, grila aprīkojums un telts vietas. Uz vietas ir pieejama bezmaksas autostāvvieta. Viesu nama teritorija ir nožogota. Skaisti dabas skati.
Viesu nama saimnieki Jūs laipni sagaidīs un izguldīs Jums nepieciešamajā laikā, kā arī sniegs miera atmosfēru!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesu nami Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākGaldu klāšana Skatīt vairākPirtis Naktsmītnes Skatīt vairāk   4-vietīgi numuri Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie Gaujas    Peldvietas    Piknika vietas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 104178
Meklēšanas rezultātos parādīts : 776327


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Valteri, viesu nams
Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIAPirts izbūve mājās un dzīvokļos, saunas, tvaika pirtis, hammam, elektriskās un malkas pirts krāsnis, tvaika ģeneratori un cits pirts aprīkojums
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Iešnalė, lauku māja
Iešnalė, lauku mājaModernā lauku saimniecība "Iešnalė" atrotads Žemaitijas nacionālā parka teritorijā, Iešnalis ezera krastā.
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
Visi banneri