KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Rūķīši, Gasthaus

Rūķīši, Gasthaus

Rūķīši, Murjāņi, Sējas pagasts, Saulkrastu novads, Latvija, LV-2142
(+371) 29474444
(+371) 25270707
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Viesu nams "Rūķīši" atrodas 700 m no Valmieras šosejas, Sējas novadā, Murjāņos. Šī vieta ir pazīstama kā slavenu mākslinieku un teātra mākslinieku u.c. slavenību atpūtas vieta. Kopš 1967. gada viesu nama interjers nav mainījies. Līdz ar to viesu nams ir vēsturisks objekts, kas slēpj sevī mākslinieciskas noskaņas katrā nama telpā. Viesu rīcībā vasaras periodā ir pieejama terase, grila aprīkojums un telts vietas. Uz vietas ir pieejama bezmaksas autostāvvieta. Viesu nama teritorija ir nožogota. Skaisti dabas skati.
Viesu nama saimnieki Jūs laipni sagaidīs un izguldīs Jums nepieciešamajā laikā, kā arī sniegs miera atmosfēru!

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortGasthäuser in Lettland mehr DetailsBankettsäle mehr DetailsTischdecken mehr DetailsSaunas Hotels und Unterkunft mehr Details   Zimmer für 4 Personen mehr Details   Doppelzimmer mehr Details   Zeltplätze mehr DetailsErholung in der Natur mehr Details   Atpūta pie Gaujas    Peldvietas    Piknikplätze
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 103665
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 769629

Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
ID Rugāji, Tischlerei
ID Rugāji, TischlereiIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaŠūšanas darbnīca ZARUMI. Apģērbu šūšana, izšūšana, labošana. Logo un karogu izšūšana. Darba apģērbi, priekšauti.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Kalna ligzda, Hotel
Kalna ligzda, Hotel3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Lielanteni, Holzbearbeitung
Lielanteni, HolzbearbeitungBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - Sanitärhandel und Produktion. Am 23. Februar 1996 gegründet. Es ist ein 100% lettisches Unternehmen, das sich von einem kleinen Familienunternehmen zu einem stabilen, sicheren und dynamischen Sanitärproduktions- und Handelsunternehmen in Lettland entwickelt hat. Produziert flexible Stellantriebe und Wasserhähne unter der Marke MAGMA. Das Ziel des Unternehmens ist es, die besten Wasserhähne zu verkaufen. Das Unternehmen bietet Kunden das maximal mögliche Servicepaket, von der Beratung bis zur Umsetzung im Handel.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
Visi banneri