KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Lejasmalas, atpūtas komplekss

Lejasmalas, atpūtas komplekss

Lejasmalas, Šķipi, Aulejas pagasts, Krāslavas novads, Latvija, LV-5681
(+371) 29139680
Juristische-Person : Z/s LIEPAS
Eintragungsnummer : 41501009582
Juristische adresse : Krāslavas novads, Aulejas pagasts, Šķipi
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Brīnišķīga vieta kāzu svinību, semināru, jubileju, banketu un sporta spēļu rīkošanai vai mierpilnas atpūtas baudīšanai. Viesu nami ‘’Pingvīns’’ un ‘’Mazais ronis’’ katrs piedāvā plašas telpas līdz 120 personām un nodrišina 70 gultas vietas labiekārtotās istabiņās un numuros. Iespējama klusa, romantiska atpūta brīvdienu namiņā kādā no teritorijā esošajam salām vai brīvdienu namiņā pie upes. Piedāvajam ēdināšanas pakalpojumus, laivu nomu un telts vietas, kā arī iespēju pasūtīt pirti.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortFreizeitszentren, Komplexe Hotels und Unterkunft    Gasthäuser mehr Details   Ferienhäuser       "Annas salas māja" (Ferienhäuser) mehr Details      "Artūra salas māja" (Ferienhäuser) mehr Details      "Upes māja" (Ferienhäuser) mehr DetailsPludmales pirts (Saunas) mehr DetailsPingvīniņš (Saunas) mehr DetailsHallen für Konferenzen und Seminare Bankettsäle Kāzu svinību organizēšana Erholung in der Natur mehr Details   Zeltplätze    Piknikplätze    Bootsfahrten mehr Details   Atpūta pie Leja ezera (Urlaub auf dem Wasser) Verleih der Boote Catering-Dienstleistungen Tischdecken
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 266841
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1602972


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIADas Unternehmen beschäftigt sich mit der Herstellung von Denkmälern, Steingartenskulpturen und Innenarchitekturelementen.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
DIAVERS, SIA, Dachdecker und Blechner arbeiten
DIAVERS, SIA, Dachdecker und Blechner arbeitenJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
KraBS, Metallbearbeitung
KraBS, MetallbearbeitungKraBS. Metallprodukte und -konstruktionen, Jalousien und automatische Systeme, Solarkollektorsysteme und -kits, Arbeitsschutz, Kleidung, Ausrüstung.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Chiffon, kleidung
Chiffon, kleidungChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Visi banneri