Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Hotel Tigra, viesnīca

Hotel Tigra, viesnīca

Veidenbauma iela 2, Priekuļi, Priekuļu pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4126
(+371) 64174040
(+371) 25414499
(+371) 22099400 - Restto
(+371) 29117280 - Konferenču, semināru pieteikšana
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Ārpus ikdienas steigas un pilsētas burzmas, skaistas dabas ieskauta, slejas viesnīca „Tigra” – lieliska vieta Jūsu atpūtai. Mēs esam sagatavojuši visu nepieciešamo tam, lai Jūs varētu relaksēties un labi pavadīt laiku. Viesiem tiek piedāvāti 64 klasiski iekārtoti numuriņi, sākot no ekonomiskā līdz luksus veida. Katrs numuriņš ir aprīkots ar vannas istabu, kabeļtelevīziju un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu. Viesiem ir pieejama arī atpūtas zona ar saunu un nelielu baseinu.

Viesnīcā ir pieejamas 3 dažāda lieluma moderni iekārtotas konferenču un banketu zāles, kas var uzņemt līdz pat 150 cilvēkiem. Gan plaša mēroga pasākumi, gan mazākas sanāksmes gūs panākumus ar mūsu pieredzējušā personāla palīdzību. Mēs parūpēsimies par dalībnieku izmitināšanu, noorganizēsim kafijas pauzes un sagatavosim konferencēm vai pasākumiem paredzēto audiovizuālo aprīkojumu.

Viesnīcā pieejama arī kafejnīca ''Restto'', kurā var nobaudīt ēdienu ar māju sajūtu katrā kumosā. Restto piedāvā bufetes tipa brokastis, kas katru rītu tiek pasniegtas viesnīcas klientiem.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesnīcas Skatīt vairāk   Naktsmītnes       Dažādi numuri Telpu noma    Telpas konferencēm un semināriem Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Restorāni    Āzijas virtuve    Eiropas virtuve Bāri Saunas Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 65522
Meklēšanas rezultātos parādīts : 855117

NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantas izstāžu zāles, kurās atrodas metāla mākslas skulptūras un mēbeles, kas veidotas no auto un moto detaļām. Tā ir vieta, kurā apvienojas galerija, dizaina mēbeles un gleznas.
Lielkaibēni, viesu nams
Lielkaibēni, viesu namsDivas zāles ar kamīniem, naktsmītnes (30 gultasvietas). Viesības līdz 70 personām, ēdināšanas pakalpojumi, viesību galdu klāšana.
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Apartamenti Dundaga XXL, apartamenti
Apartamenti Dundaga XXL, apartamentiBrīvdienu māja ar brīnišķīgu silto baseinu un aromātisku malkas pirti. Atrodamies Ziemeļkurzemē, Dundagā, 150 km no Rīgas, privātā teritorijā. Dundagas pils un parks no mums nieka 800 m, līdz jūrai 22 km, Baložezers 5 km, pāri ielai Eksotisko dzīvnieku parks, netālu Liepniekvalka alas u. c. dabas apskates objekti. Piedāvājam 2 apartamentus ar virtuvi. Piedāvājumā siltais baseins un pirts.
Paradīzes, viesu nams
Paradīzes, viesu namsViesu nams, pirts, korporatīvie pasākumi līdz 100 cilvēkiem. makšķerēšana 17 zivju dīķos. Atpūta pie dabas Paradīzē.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Pirts Asni, pirts
Pirts Asni, pirtsPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Smēde, metālapstrāde
Smēde, metālapstrādeSMĒDE ir metālkalēju darbnīca, dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Roku darbs, interjera elementu skicēšana un dažādu ideju zīmēšanu.
Sanders, viesu nams
Sanders, viesu namsViesu nams Sanders. Naktsmītne, pirts, relaksācijai - koka baļļa ar ozonu, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam veikals - kafejnīca.
Kāli, viesu nams
Kāli, viesu namsAtpūta ezera krastā 10 minūšu braucienā no Rīgas Bauskas virzienā. Galdu klāšana, nakšņošana,  pirts, makšķerēšana. Darbadienās elastīgas cenas!
Visi banneri