Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Žagarkalns, slaloma trase

Žagarkalns, slaloma trase

Cīrulīšu iela 70, Cēsis, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
(+371) 26266266
Pirmdiena -
Otrdiena -
Trešdiena15:00 - 21:00
Ceturdiena15:00 - 21:00
Piektdiena13:00 - 21:00
Sestdiena10:00 - 21:00
Svētdiena10:00 - 20:00
Juridiskais nosaukums : CĪRUĻKALNS-ATPŪTAS BĀZE, SIA
Reģistrācijas numurs : 44103024323
Juridiskā adrese : "Žagarkalns", Meijermuiža, Drabešu pagasts, Cēsu novads, LV-4101
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta pie dabas Aktīvā atpūta    Slēpošana un snovbords    Kalnu slēpošanas trases Skatīt vairāk      Kalnu slēpošanas tūres    Distanču slēpošana    Ziemas inventāra noma       Ziemas sporta inventārs       Kalnu slēpošanas inventārs       Distanču slēpošanas inventārs    Slēpošanas instruktori    Ziemas atrakcijas Naktsmītnes    Pirtis    Brīvdienu mājas Kafejnīcas    Bērnu rotaļu istaba
Karte
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Pagalmiņi, lauku māja
Pagalmiņi, lauku mājaNaktsmājas 15 cilvēkiem, virtuve ar aprīkojumu, pirts, sauna, duša. Piknika māja ar kamīnu, laivu noma, divriteņu noma. Piedāvājam lauku produktus: dārzeņus, piena produktus, upenes, austersēnes.
LD apartamenti
LD apartamentiLaipni lūdzam!
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Kampas, mēbeles
Kampas, mēbelesKampas. Jebukrš cilvēks vēlas naturālas, komfortablas un stipras koka mēbeles. Mēs piedāvājam masīvas ozolkoka mēbeles no Lietuvas.
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Visi banneri