Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Limbažu muzejs

Burtnieku iela 7, Limbaži, Limbažu novads, Latvija, LV-4001
(+371) 64070894
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts
Limbažu muzejs piedāvā saviem apmeklētājiem ekskursijas muzejā, pilsētā, muzejpedagoģiskās programmas par dažādām vēsturiskajām tēmām, piemēram- maizes programmu, iepazīstināšanu ar lauku darba rīkiem, latviešu gadskārtu svinēšanu, iepazīstināšanu ar arhitektūras stiliem mūsu pilsētā, vēsturiskajiem tērpiem u.c.. Īpaši populāra un pieprasīta ir kāzu svinēšana pēc senlatviešu tradīcijām. Ļoti labi izdevās „Muzeju nakts 2006” pasākums. Pēc klientu pieprasījuma esam tēlojuši pat spokus pilsdrupās. Ir laba sadarbība ar dažādām firmām, pēc kuru pieprasījuma arī darbojamies.
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMuzeji    Tūrisma apskates objekti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 8056
Meklēšanas rezultātos parādīts : 104530


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbelesFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
Komforts, santehnikas un apkures salons
Komforts, santehnikas un apkures salonsEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
Kliģi, atpūtas komplekss
Kliģi, atpūtas komplekssVieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; naktsmītnes guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; kempingos un labiekārtotās astoņvietīgās mājiņās
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Visi banneri