Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss

Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss

Nāras, Naukšēni, Naukšēnu pagasts, Valmieras novads, Latvija, LV-4244
(+371) 29431081
(+371) 64268194
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Kūrmāja Rūjas Nāras atrodas klusā, skaistā vietā Rūjas upes krastā, netālu no ceļotāju iecienītiem apskates objektiem – Naukšēnu muižas, Naukšēnu Cilvēkmuzeja un citām piesaistes vietām.

Nakšņošanu iespējams papildināt ar pirts kūru baudīšanu un gardu maltīti kafejnīcā, bet aktīvāku izklaižu cienītāji var doties izbraucienā ar laivu, SUP dēli vai ar īpaši izveidotu motorizētu plostu aizvizināties līdz pat Rūjienai un atpakaļ.

Pakalpojumi:

  • 7 istabas, 30 gultasvietas
  • Melnā pirts
  • Treilera pirts
  • Ģimenes pirts
  • Džakuzi
  • Baseins
  • Telpa pasākumiem (līdz 20 pesonām)
  • Ēdināšana
  • Laivu un SUP dēļu noma
  • Izbraucieni ar motorplostu Ruhjas Donalds
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas kompleksi Skatīt vairākAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Motorplosts Ruhjas Donalds (Plostu noma)78 € Skatīt vairāk   Pumpbike (Ūdens velosipēdi)10 € Skatīt vairāk   Vieta sporta pasākumiem Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta uz ūdens Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairākViesu nami Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri28 € Skatīt vairāk   Bebris (6-vietīgi numuri)10 € Skatīt vairākPIRTNIEKA PAKALPOJUMI (Pirtis) Skatīt vairāk   Ģimenes pirts NĀRAS KAMBARIS (Pirtis) Skatīt vairāk   Pirts AIZ ANNIŅAS LODZIŅA (Pirtis)20 - 60 € Skatīt vairāk   "Melnā Dūmu" pirts (Pirtis) Skatīt vairāk   Džakuzi15 € Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairākKrogi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 73496
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1144885


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Iron Design, SIA
Iron Design, SIAKalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejs
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejsKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrāde
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrādeMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Eglieni, viesu māja
Eglieni, viesu mājaViesu nams un krodziņš " Eglieni " aicina jauki pavadīt laiku , baudīt veselīgu atpūtu un gardi paēst  visa gada garumā. Labiekārtotas, ērtas istabiņas, WiFi, pirts, dīķis, apkurināms kubls, galdu klāšana Rīga - 30 min.
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
Improvement, SIA
Improvement, SIABeramo kravu piegāde (dolomīta šķembas, grants, smilts, melnzeme). Teritoriju labiekārtošana. Bruģa ieklāšana. Piebraucamo, servitūta, piemājas un lauku ceļu būve.
Visi banneri