Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Latgales Industriālais tehnikums

Latgales Industriālais tehnikums

Jātnieku iela 87, Daugavpils, Latvija, LV-5410
(+371) 65446296
(+371) 28818932
(+371) 63794300
Juridiskais nosaukums : Latgales Industriālais tehnikums
Reģistrācijas numurs : 90000066069
Juridiskā adrese : Jātnieku iela 87, Daugavpils, LV-5410
Banka : Valsts kase TRELLV22
Konta numurs : LV33TREL2150251006000
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Daugavpils Būvniecības tehnikums (DBT) ir lielākā būvniecības mācību iestāde Latgales reģionā un viena no lielākajām būvniecības skolām Latvijā. DBT īsteno profesionālās vidējās, arodizglītības, tālākizglītības un pilnveides programmas.

Tehnikums šobrīd īsteno 25 akreditētas profesionālās izglītības programmas. Astoņas izglītības programmas tiek realizētas IPĪV “Dagda” un trīs izglītības programmas IPĪV “Ludza”. 2019./2020. mācību gadā tehnikumā mācās vairāk nekā 1200 izglītojamie un strādā gandrīz 100 kvalificēti pedagogi.

DBT ir septiņas nodaļas: Būvdarbu nodaļa, Būvniecības nodaļa, Arhitektūras un dizaina nodaļa, Siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģijas nodaļa, Metālapstrādes nodaļa, Autotransporta nodaļa, Ēdināšanas pakalpojumu nodaļa.

DBT sagatavo augsti kvalificētus speciālistus, kuri spēj strādāt patstāvīgi, atbildīgi, radoši un kvalitatīvi, kļūstot par konkurētspējīgu darbaspēku Latvijas un ārzemju darba tirgūDBT rosina jauniešus pēc vidējās profesionālās izglītības iegūšanas pilnveidoties un paplašināt savu profesionālo kompetenci, studējot augstākās izglītības iestādēs.

Izglītojamie ne tikai apgūst izvēlēto specialitāti, bet arī attīsta radošās un fiziskās spējas sporta sekcijās. Audzēkņiem ir iespēja izmantot trenažiera zāli, darboties futbola, basketbola, florbola, galda tenisa, badmintona, šautriņu mešanas, vispārējās fiziskās sagatavotības, kā arī svarbumbu celšanas sekcijā. Radoši izpausties audzēkņi var dziedot tehnikuma vokālajā ansamblī „Celtnieks”, nodarbojoties deju pulciņā, radošajā pulciņā “Svētku noformēšana”, latviešu valodas pulciņā un pulciņā “Erudīts”.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresProfesionālā izglītība Dienesta viesnīcas Būvdarbi    Apdares darbu tehniķis    Betonēšanas tehniķis    Sausās būves montētājs    Apdares darbu strādnieks Būvniecība    Ceļu būvtehniķis Autotransports    Autodiagnostiķis Siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģija    Inženierkomunikāciju tehniķis    Inženierkomunikāciju montētājs Arhitektūra    Arhitektūras tehniķis Interjera dizains    Interjera noformētājs Metālapstrāde - izglītība    Lokmetinātājs metināšanā ar mehanizēto iekārtu aktīvās gāzes vidē    Gāzmetinātājs Ēdināšanas pakalpojumu speciālists
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 25336
Meklēšanas rezultātos parādīts : 166906

Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Ziedu Dīva, ziedu studija
Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
Nemuno Turas, viesu nams
Nemuno Turas, viesu namsViesu nams Nemuno Turas aicina atpūsties skaistā lauku tūrisma viensētā pie Kauņas. Kauņas centrs- 15 min. Blakus starptautiskā automaģistrāle „Via Baltica” (E67, A5).
Mauriņi, viesu nams
Mauriņi, viesu namsViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Iešnalė, lauku māja
Iešnalė, lauku mājaModernā lauku saimniecība "Iešnalė" atrotads Žemaitijas nacionālā parka teritorijā, Iešnalis ezera krastā.
Baltijas durvis
Baltijas durvisBaltijas durvis. Metāla durvis. Logi. Durvis. Plastikāta logi. Ugunsdrošās durvis. Iekšdurvis. Uzstādīšana. Montāža.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Visi banneri