Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Latgales Industriālais tehnikums

Latgales Industriālais tehnikums

Jātnieku iela 87, Daugavpils, Latvija, LV-5410
(+371) 65446296
(+371) 63794300
Juridiskais nosaukums : Latgales Industriālais tehnikums
Reģistrācijas numurs : 90000066069
Juridiskā adrese : Jātnieku iela 87, Daugavpils, LV-5410
Banka : Valsts kase TRELLV22
Konta numurs : LV33TREL2150251006000
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Daugavpils Būvniecības tehnikums (DBT) ir lielākā būvniecības mācību iestāde Latgales reģionā un viena no lielākajām būvniecības skolām Latvijā. DBT īsteno profesionālās vidējās, arodizglītības, tālākizglītības un pilnveides programmas.

Tehnikums šobrīd īsteno 25 akreditētas profesionālās izglītības programmas. Astoņas izglītības programmas tiek realizētas IPĪV “Dagda” un trīs izglītības programmas IPĪV “Ludza”. 2019./2020. mācību gadā tehnikumā mācās vairāk nekā 1200 izglītojamie un strādā gandrīz 100 kvalificēti pedagogi.

DBT ir septiņas nodaļas: Būvdarbu nodaļa, Būvniecības nodaļa, Arhitektūras un dizaina nodaļa, Siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģijas nodaļa, Metālapstrādes nodaļa, Autotransporta nodaļa, Ēdināšanas pakalpojumu nodaļa.

DBT sagatavo augsti kvalificētus speciālistus, kuri spēj strādāt patstāvīgi, atbildīgi, radoši un kvalitatīvi, kļūstot par konkurētspējīgu darbaspēku Latvijas un ārzemju darba tirgūDBT rosina jauniešus pēc vidējās profesionālās izglītības iegūšanas pilnveidoties un paplašināt savu profesionālo kompetenci, studējot augstākās izglītības iestādēs.

Izglītojamie ne tikai apgūst izvēlēto specialitāti, bet arī attīsta radošās un fiziskās spējas sporta sekcijās. Audzēkņiem ir iespēja izmantot trenažiera zāli, darboties futbola, basketbola, florbola, galda tenisa, badmintona, šautriņu mešanas, vispārējās fiziskās sagatavotības, kā arī svarbumbu celšanas sekcijā. Radoši izpausties audzēkņi var dziedot tehnikuma vokālajā ansamblī „Celtnieks”, nodarbojoties deju pulciņā, radošajā pulciņā “Svētku noformēšana”, latviešu valodas pulciņā un pulciņā “Erudīts”.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresProfesionālā izglītība Dienesta viesnīcas Būvdarbi    Apdares darbu tehniķis    Betonēšanas tehniķis    Sausās būves montētājs    Apdares darbu strādnieks Būvniecība    Ceļu būvtehniķis Autotransports    Autodiagnostiķis Siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģija    Inženierkomunikāciju tehniķis    Inženierkomunikāciju montētājs Arhitektūra    Arhitektūras tehniķis Interjera dizains    Interjera noformētājs Metālapstrāde - izglītība    Lokmetinātājs metināšanā ar mehanizēto iekārtu aktīvās gāzes vidē    Gāzmetinātājs Ēdināšanas pakalpojumu speciālists
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 25516
Meklēšanas rezultātos parādīts : 169572


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Energetikas, veselības un atpūtas centrs
Energetikas, veselības un atpūtas centrsEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Jette, lietišķā māksla
Jette, lietišķā mākslaAmatniecības uzņēmums Jette IK. Pastalas. Dekoratīvi lietišķās mākslas darbu izgatavošana un tradīciju saglabāšana. Ādas mākslinieciskās apdares darbi.
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbi
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbiJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
Pīlādži, stādaudzētava
Pīlādži, stādaudzētavaAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaŠūšanas darbnīca ZARUMI. Apģērbu šūšana, izšūšana, labošana. Logo un karogu izšūšana. Darba apģērbi, priekšauti.
Visi banneri