KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Latgales Industriālais tehnikums

Latgales Industriālais tehnikums

Jātnieku iela 87, Daugavpils, Latvija, LV-5410
(+371) 65446296
(+371) 28818932
(+371) 63794300
Juristische-Person : Latgales Industriālais tehnikums
Eintragungsnummer : 90000066069
Juristische adresse : Jātnieku iela 87, Daugavpils, LV-5410
Bank : Valsts kase TRELLV22
Kontonummer : LV33TREL2150251006000
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

Daugavpils Būvniecības tehnikums (DBT) ir lielākā būvniecības mācību iestāde Latgales reģionā un viena no lielākajām būvniecības skolām Latvijā. DBT īsteno profesionālās vidējās, arodizglītības, tālākizglītības un pilnveides programmas.

Tehnikums šobrīd īsteno 25 akreditētas profesionālās izglītības programmas. Astoņas izglītības programmas tiek realizētas IPĪV “Dagda” un trīs izglītības programmas IPĪV “Ludza”. 2019./2020. mācību gadā tehnikumā mācās vairāk nekā 1200 izglītojamie un strādā gandrīz 100 kvalificēti pedagogi.

DBT ir septiņas nodaļas: Būvdarbu nodaļa, Būvniecības nodaļa, Arhitektūras un dizaina nodaļa, Siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģijas nodaļa, Metālapstrādes nodaļa, Autotransporta nodaļa, Ēdināšanas pakalpojumu nodaļa.

DBT sagatavo augsti kvalificētus speciālistus, kuri spēj strādāt patstāvīgi, atbildīgi, radoši un kvalitatīvi, kļūstot par konkurētspējīgu darbaspēku Latvijas un ārzemju darba tirgūDBT rosina jauniešus pēc vidējās profesionālās izglītības iegūšanas pilnveidoties un paplašināt savu profesionālo kompetenci, studējot augstākās izglītības iestādēs.

Izglītojamie ne tikai apgūst izvēlēto specialitāti, bet arī attīsta radošās un fiziskās spējas sporta sekcijās. Audzēkņiem ir iespēja izmantot trenažiera zāli, darboties futbola, basketbola, florbola, galda tenisa, badmintona, šautriņu mešanas, vispārējās fiziskās sagatavotības, kā arī svarbumbu celšanas sekcijā. Radoši izpausties audzēkņi var dziedot tehnikuma vokālajā ansamblī „Celtnieks”, nodarbojoties deju pulciņā, radošajā pulciņā “Svētku noformēšana”, latviešu valodas pulciņā un pulciņā “Erudīts”.

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortProfessionelle Ausbildung Dienstgrade Gasthäuser Būvdarbi    Apdares darbu tehniķis    Betonēšanas tehniķis    Sausās būves montētājs    Apdares darbu strādnieks Būvniecība    Ceļu būvtehniķis Autotransports    Autodiagnostiķis Siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģija    Inženierkomunikāciju tehniķis    Inženierkomunikāciju montētājs Arhitektūra    Arhitektūras tehniķis Innenarchitektur    Interjera noformētājs Metallbearbeitung - Ausbildung    Lokmetinātājs metināšanā ar mehanizēto iekārtu aktīvās gāzes vidē    Gāzmetinātājs Ēdināšanas pakalpojumu speciālists
Die Karte, Verbundenen Unternehmen

Statistik:
Ist durchgesehen : 25475
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 169128


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
EXI, Möbel
EXI, MöbelLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasDas Wassermühlenmuseum Rundāle gibt einen Einblick in das Sehen und Verstehen des Betriebs der Wassermühle des letzten Jahrhunderts und ihres Wesens. Die Wassermühle erstreckt sich über fünf Stockwerke und lässt Sie den Mahlvorgang der Mühle verfolgen – vom Korn zum Mehl.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, Gasthaus
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, GasthausViesu nams atrodas 7 km no Valmieras centra (Kocēnu pagasts) un 12 km no Baiļu slēpošanas trases. Telpas svinībām (līdz 60 cilvēkiem), komfortablas istabas, pirts, austrumu istaba.
Kokaudzētava Baltezers, Baumschule
Kokaudzētava Baltezers, BaumschuleDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Komforts, Sanitär- und Heizungssalon
Komforts, Sanitär- und HeizungssalonEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaZobārstniecības pakalpojumi. Bērnu zobārstniecība. Stomatoloģija. Zobu mākslinieciskā restaurācija. Zobu protezēšana.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Kalves, Gasthaus
Kalves, GasthausBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
Visi banneri