Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Pasienes bibliotēka

Pasiene, Pasienes pagasts, Ludzas novads, Latvija, LV-5732
(+371) 65745295
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBibliotēkas

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6530
Meklēšanas rezultātos parādīts : 34649
Skatīt arī katalogā : Bibliotēkas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mītava, atpūtas kuģis
Mītava, atpūtas kuģisPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
Ziedu Dīva, ziedu studija
Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
Valteri, viesu nams
Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Baltic Media, tulkojumu birojs
Baltic Media, tulkojumu birojsTulkošanas birojs Baltic Media Ltd. ir vadošais valodu pakalpojumu uzņēmums Ziemeļeiropā. Tas nodrošina tulkošanas un lokalizācijas, kā arī valodu apmācības pakalpojumus. Tulkojumi no un uz zviedru, somu, dāņu, īslandiešu, norvēģu, fēru, vācu, angļu, poļu, krievu, latviešu, lietuviešu un igauņu valodām.
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošana
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošanaKalndruvas bloks. Bruģakmeņi, betona bloki, keramzītbetons, betons. Teritorijas apzaļumošana, dārzu ierīkošana, to tālāka kopšana.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Visi banneri