Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Rīdze, bērnu un jauniešu nams

Krišjāņa Valdemāra iela 2, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 67223562
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBērnu un jauniešu centri

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6049
Meklēšanas rezultātos parādīts : 27714
Skatīt arī katalogā : Bērnu un jauniešu centri

KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS ir moderns kūrorts, kas sastāv no trim korpusiem. Tas atrodas Kuršu jūras līča krastā, Neringā. Vien- un divistabu aparatmenti.
Credo, autoskola
Credo, autoskolaAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Sumbrs, kafejnīca - motelis
Sumbrs, kafejnīca - motelisKafejnīca - motelis, ēdiena pasūtīšana ceļā, iespējams klāt galdus līdz 50 cilvēkiem.
Vegetarian foods, pārtika
Vegetarian foods, pārtikaVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumi
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumiBēru pakalpojumu komplekss, dokumentu noformēšana un visus bērēm nepieciešamos piederumi, diennakts morga pakalpojumi, aģenta izsaukums uz mājam.
Smēde, metālapstrāde
Smēde, metālapstrādeSMĒDE ir metālkalēju darbnīca, dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Roku darbs, interjera elementu skicēšana un dažādu ideju zīmēšanu.
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrsBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Visi banneri