Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kunči, viesu nams

Kunči, viesu nams

Gala Kunci, Kunči, Priekuļu pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4126
(+371) 26414789 - ( 371) 29420832
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Viesību nams „Kunči” piedāvā:

* paviljonu- estrādi, ko iecienījuši kāzu svinētāji, jo tajā pietiek vietas gan 80 viesiem, gan jautrām dejām;
* divas kamīnzāles (45/35) dažādu pasākumu un svinību rīkošanai;
* ar malku kurināmas pirtiņas;
* nakšņotājiem - istabiņas (līdz 32. vietām + 38 papildvietas);
* kublu, kurā ūdens tiek uzsildīts līdz 40C, kas ir lieliska temperatūra, lai to varētu baudīt virs klajas debess, kad laukā ir auksts;
* „Vigvamu” - nojumi, kurā varat sarīkot pikniku, uzcept gaļu vai uzvārīt zivju zupu;
* sporta laukumus (volejbola, futbola);
* teritorijā ir 2 dīķi, ar peldvietu. Uz viena no dīķiem atrodas saliņa ar romantisku nojumīti;
* galdu klāšanu.

Būsiet laipni gaidīti viesību namā "Kunči"!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Pirtis Skatīt vairāk   Viesu nami~ 400 € Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Peldvietas Skatīt vairāk   Laivu noma, īre Skatīt vairākAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Biljards    Volejbola laukumi Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Bērnu rotaļu laukumi Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairākPasākumu organizēšana Skatīt vairākBrīvdabas estrādes Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 140997
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1359436

Villa Vanilla, viesnīca
Villa Vanilla, viesnīcaViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Lilaste, atpūtas komplekss
Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorāns
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorānsRestorānā AZERBAIDŽĀNĀ jūs gaida gardie ēdieni , romantiska austruma atmosfēra un protams lieliskās azerbaidžāņu ritmi. Piedāvājam vairak nekā 120 lieliskus ēdienus azerbaidžāņū gaumē , kā arī galdu klāšanu pēc Jūsu vēlmēm un svinībam!
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
Deko Alianse, ziedu salons
Deko Alianse, ziedu salonsSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
Sanders, viesu nams
Sanders, viesu namsViesu nams Sanders. Naktsmītne, pirts, relaksācijai - koka baļļa ar ozonu, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam veikals - kafejnīca.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Visi banneri