KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Kunči, Gasthaus

Kunči, Gasthaus

Gala Kunci, Kunči, Priekuļu pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4126
(+371) 26414789 - ( 371) 29420832
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

Viesību nams „Kunči” piedāvā:

* paviljonu- estrādi, ko iecienījuši kāzu svinētāji, jo tajā pietiek vietas gan 80 viesiem, gan jautrām dejām;
* divas kamīnzāles (45/35) dažādu pasākumu un svinību rīkošanai;
* ar malku kurināmas pirtiņas;
* nakšņotājiem - istabiņas (līdz 32. vietām + 38 papildvietas);
* kublu, kurā ūdens tiek uzsildīts līdz 40C, kas ir lieliska temperatūra, lai to varētu baudīt virs klajas debess, kad laukā ir auksts;
* „Vigvamu” - nojumi, kurā varat sarīkot pikniku, uzcept gaļu vai uzvārīt zivju zupu;
* sporta laukumus (volejbola, futbola);
* teritorijā ir 2 dīķi, ar peldvietu. Uz viena no dīķiem atrodas saliņa ar romantisku nojumīti;
* galdu klāšanu.

Būsiet laipni gaidīti viesību namā "Kunči"!

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHotels und Unterkunft mehr Details   Saunas mehr Details   Gasthäuser in Lettland~ 400 € mehr DetailsErholung in der Natur mehr Details   Piknikplätze mehr Details   Peldvietas mehr Details   Verleih der Boote mehr DetailsAktive Unterhaltung    Biljards    Volleyballplätze mehr Details   Bankettsäle mehr Details   Spielplätze mehr Details   Tischdecken mehr DetailsOrganisation der Veranstaltungen mehr DetailsBrīvdabas estrādes mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 148531
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1368067


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
BV Pack, SIA, Verpackung
BV Pack, SIA, VerpackungBALT WARRANT ražo papīra maisiņus. Dizaina izstrāde, piegāde, uzglabāšana un lielu tirāžu piegāde pa daļām.
Mītava, Ausflugsschiff
Mītava, AusflugsschiffPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Raganas ķēķis, Kneipe
Raganas ķēķis, KneipeRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Purgaiļi, Gasthaus
Purgaiļi, GasthausViesu mājas Purgaiļi. Gultas vietas, ēdināšana, pirts, telpas svinībām, konferenču un semināru rīkošana, sporta laukums, peldēšanas iespējas, telšu un piknika vietas.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Burtnieki, Gasthaus
Burtnieki, GasthausViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Dižāpas, Campingplatz
Dižāpas, CampingplatzAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
Visi banneri