Bērnu sala, детские товары

Описание

Katram vecākam, mazulim piesakoties šajā pasaulē, vissvarīgākais ir bērniņa labsajūta, veselība un komforts. Vecāki mīl, lolo un rūpējas par savu mazulīti. Mūsu pārliecība: bērniņam no piedzimšanas brīža veltītā laika daudzums un kvalitāte ar uzviju atmaksājas nākotnē. Lai bērniņš jau no pirmās dienas justos labi, pareizi attīstītos, augtu vesels, vecākiem ir jāpavada pēc iespējas vairāk laika kopā, veicinot emocionālo piesaisti.

Bērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.

Mēs piedāvājam plašu zīdaiņu un bērnu preču klāstu un:

  • Plašu un atšķirīgu bērnu preču sortimentu bērnam no dzimšanas līdz 4-5 gadu vecumam
  • Labu kvalitāti par adekvātu cenu
  • Zinošus un izpalīdzīgus pārdevējus
  • Augstus klientu apkalpošanas standartus
  • Drošus preču piegādes termiņus
  • Preču piegādes iespējas jebkurā Latvijas rajonā

Mēs piedāvājam preces zīdaiņiem un bērniem sekojošās kategorijās:

  • zīdaiņu apģērbu
  • bērnu gultas; kumodes; skapjus; matračus
  • bērnu ratus universālos un sporta
  • bērnu ceļojumu gultas
  • bērnu aprūpes piederumus
  • bērnu gultasveļu; segas; spilvenus
  • bērnu rotaļlietas
  • preces topošajām māmiņām

Galvenajās sortimenta kategorijās mēs piedāvājam preču klāstu no «A» līdz «Z», vai arī sākot no vienkāršām, praktiskām lietām, līdz pat izsmalcinātām – katrai gaumei un iespējām.

Галерея
Продукты, услуги, ключевые слова
Карта
    Статистика:
    Полнастю просмотрен : 32571
    Показан в результатах поиска : 386062
    EscapeTown, прорывные игры
    EscapeTown, прорывные игрыПРОРЫВНЫЕ ИГРЫ. Отправьтесь в незабываемое приключение на тему Второй мировой войны с друзьями или коллегами. Испытайте себя и узнайте, насколько вы находчивы, подвижны под давлением и умеете ли сохранять логическое, аналитическое мышление и работать в команде.
    Ozolleja
    OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
    Cīrulīši, центр здоровья и отдыха
    Cīrulīši, центр здоровья и отдыхаПомещения для торжеств, конференций и семинариев, гостинница, баня, джакузи, активный отдых, летние лагеря для детей.
    Astroselena, образовательный центр
    Astroselena, образовательный центрОбучение в Образовательном центре «Астроселен» подходит как для желающих получить профессиональное высшее образование в области астрологии, так и для тех, кто хочет разобраться в этой интересной науке для личных нужд, научившись искусству толкования различных гороскопов.
    SPĪĶERU KONCERTZĀLE
    SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
    Gravtex, SIA
    Gravtex, SIAМы производим:
    - уникальные деревянные декоративные стеновые панели,
    - фасадные отделочные панели из фанеры, что является идеальным решением для отделки зданий и помещений.
    Aiva plus, cтроительные и ремонтные работы
    Aiva plus, cтроительные и ремонтные работыAiva plus. Строительные и ремонтные работы, утепление фасада. Внутренние и внешне облицовочные работы. Торговля строительными материалами.
    Stila Elements
    Stila ElementsStila Elements, эксперт классического декора, элегантные дизайны интерьера и экстерьера, используя такие материалы как дерево и гипс.
    Florius, SIA
    Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
    Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
    Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaНовые и б/у тракторы из Японии. Прицепы, плуга, фрезы, техническое обслуживание тракторов и гарантийный ремонт MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR
    Visi banneri
    laba_seta_rus.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma