Skujenes Evaņģēliski luteriskā draudze

  • Baznīckalns, Skujenes pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4143
  • (+371) 26527304
Продукты, услуги, ключевые слова
Статистика:
Полнастю просмотрен : 5222
Показан в результатах поиска : 23736
Смотреть в каталоге : Паствы

Vānes māja, гостевой дом
Vānes māja, гостевой домГостевой дом находится примерно в 100 км от Риги. В доме могут разместиться до 12 человек. Рядом с домом есть недавно выкопанный пруд, в котором можно искупаться после сауны или ванны.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
Žuvine, рыбный ресторан
Žuvine, рыбный ресторанŽuvinė – единственный специализированный рыбный ресторан в Паланге, блюда из свежеприготовленной рыбы.
Dvina, гостевой дом
Dvina, гостевой домNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
RMS Heating, SIA, теплотехника
RMS Heating, SIA, теплотехникаElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
Radisson Hotel Old Town Riga, гостиница
Radisson Hotel Old Town Riga, гостиницаViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
RC Auto , автосервис
RC Auto , автосервисСервисное оборудование профисиональново технического уровня, новое профисиональное оборудование из Германии.
Rubīni, апартаменты
Rubīni, апартаментыRubīni это милое и уютное место отдыха для гостей Вентспилса. Hомера обустроены в качестве благоустроенных отдельных 2-3 комнаѼ/textarea>
Jost Residence, дом для выходных
Jost Residence, дом для выходныхLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Mežābeles, дом для выходных
Mežābeles, дом для выходныхAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Visi banneri
laba_seta_rus.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma