Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss

  • Zāģkalni, Rendas pagasts, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3319
  • (+371) 29195412
  • www.zagkalni.viss.lv
  • (+371) 26345638
  • zagkalni@inbox.lv
  • Juridiskais nosaukums : Zāģkalni ZS
    Reģistrācijas numurs : 46101015273
    Juridiskā adrese : Zāģkalni, Rendas pagasts, Kuldīgas rajons, LV-3319
    Banka : AB "Swedbank" HABALT22
    Konta numurs : LV95HABA0551037094114
Apraksts

• ZS "Zāgkalni" atrodas Usmas ezera dienvidu galā, un ērtākā piebraukšana tai ir no Rendas puses (Rīgas - Kuldīgas šoseja, pagrieziens pa labi pirms Abavas tilta Rendā).

• "Zāgkalnu" saimnieki spēs piedāvāt lielisku atpūtu makšķerniekiem un viņu ģimenēm gan vasarā, gan - to īpaši uzsverot - arī ziemā. Visas guļbaļķu mājiņas ir apsildāmas, un, protams, arī pēršanās lauku pirtī pēc uz ledus pavadītas dienas nav ar zeltu atsverama.

  • Iespējams rīkot lielākus pasākumus - darba kolektīviem,sporta spēlēm, kāzām u.c. JAUNUMS ! Telts-nojume līdz 120 cilvēkiem. Ir sadarbība ar galdu klājējiem.

• Šeit būs ko darīt gan makšķerniekiem, gan viņu ģimenēm - kamēr vieni copē, citi vasarā var vizināties ar kuteri vai iemēģināt ūdensslēpes un citas ūdens atrakcijas, ziemā - slidot un slēpot, savukārt rudenī saimnieki parādīs lieliskas sēņu un ogu vietas vai ar kuteri izvizinās lieliskā ekskursijā pa ezeru. Varēsiet kūpināt un citādi sagatavot noķertās zivis pēc īpašām "Zāgkalnu" saimnieku receptēm.

Ir iespējams doties arī IZJĀDĒ gan pa mežu takām,gan gar ezeru, gan ir iespēja pamācīties jāt aplokā. Ir iespējami regulāri treniņi iesācējiem.Kopš 2009. gada esam sākuši rīkot arī zirgu sacensības. Droši varat braukt arī ar savu zirgu un palikt pie mums brīvdienu mājiņās, Jūsu zirgam tiks nodrošināts bokss un ēdināšana.

• Vienīgais, ko īpaši der ielāgot ikvienam še atpūsties gribētājam, ir tas, ka, plānojot apciemot "Zāgkalnus", der pieteikties nedēļu, divas iepriekš - gan ziemā, gan vasarā. Šāda lieliska vieta, nudien, tukša nestāv.

Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 242900
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 2599181
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAVeikala mājaslapā Jūs atradīsiet mēbeles, aksesuārus no labākajiem skandināvu, vācu, itāļu, poļu un citiem ražotājiem. Visa produkcija pirms tā nonāk pie klienta, tiek pakļauta stingrai ražotāja kvalitātes un drošības parametru kontrolei. Visas preces ir sertificētas atbilstoši Eiropas savienības prasībām.
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
    Viola Stils, salons
    Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
    Florius, SIA
    Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
    Reness R, mēbeles
    Reness R, mēbelesReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
    Malvīne, viesu māja
    Malvīne, viesu mājaMalvīne. Brīvdienu māja Ciriša ezera krastā. No ezera redzama Aglonas bazilika. Pirts, banketu zāle, telšu vietas.
    Jette, lietišķā māksla
    Jette, lietišķā mākslaAmatniecības uzņēmums Jette IK. Pastalas. Dekoratīvi lietišķās mākslas darbu izgatavošana un tradīciju saglabāšana. Ādas mākslinieciskās apdares darbi.
    Zilver, vīna darītava
    Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
    Jāņa Zābera memoriālais muzejs
    Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
    Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
    Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
    Visi banneri
    Atpūta pie jūrastode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma