Bērnu sala, preces bērniem

Apraksts

Katram vecākam, mazulim piesakoties šajā pasaulē, vissvarīgākais ir bērniņa labsajūta, veselība un komforts. Vecāki mīl, lolo un rūpējas par savu mazulīti. Mūsu pārliecība: bērniņam no piedzimšanas brīža veltītā laika daudzums un kvalitāte ar uzviju atmaksājas nākotnē. Lai bērniņš jau no pirmās dienas justos labi, pareizi attīstītos, augtu vesels, vecākiem ir jāpavada pēc iespējas vairāk laika kopā, veicinot emocionālo piesaisti.

Bērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.

Mēs piedāvājam plašu zīdaiņu un bērnu preču klāstu un:

  • Plašu un atšķirīgu bērnu preču sortimentu bērnam no dzimšanas līdz 4-5 gadu vecumam
  • Labu kvalitāti par adekvātu cenu
  • Zinošus un izpalīdzīgus pārdevējus
  • Augstus klientu apkalpošanas standartus
  • Drošus preču piegādes termiņus
  • Preču piegādes iespējas jebkurā Latvijas rajonā

Mēs piedāvājam preces zīdaiņiem un bērniem sekojošās kategorijās:

  • zīdaiņu apģērbu
  • bērnu gultas; kumodes; skapjus; matračus
  • bērnu ratus universālos un sporta
  • bērnu ceļojumu gultas
  • bērnu aprūpes piederumus
  • bērnu gultasveļu; segas; spilvenus
  • bērnu rotaļlietas
  • preces topošajām māmiņām

Galvenajās sortimenta kategorijās mēs piedāvājam preču klāstu no «A» līdz «Z», vai arī sākot no vienkāršām, praktiskām lietām, līdz pat izsmalcinātām – katrai gaumei un iespējām.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 32758
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 390639
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAVeikala mājaslapā Jūs atradīsiet mēbeles, aksesuārus no labākajiem skandināvu, vācu, itāļu, poļu un citiem ražotājiem. Visa produkcija pirms tā nonāk pie klienta, tiek pakļauta stingrai ražotāja kvalitātes un drošības parametru kontrolei. Visas preces ir sertificētas atbilstoši Eiropas savienības prasībām.
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
    Viola Stils, salons
    Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
    RENT A CAMPER, auto noma
    RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
    Vidzemes vēnu centrs
    Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
    Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
    Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsJaunķemeri - veselība no dabas! Jaunākās fizikālās terapijas metodes, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
    Mobilā atpūta
    Mobilā atpūta
    Radošo darbu galerija, veikals - studija
    Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
    A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā
    A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis LatvijāŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
    Komforts, santehnikas un apkures salons
    Komforts, santehnikas un apkures salonsEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma