Apraksts
Mēs - Latvijas uzņēmums SIA "ALEFS S" izgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu, aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem. Vairāk nekā 10 gadu veiksmīgi darbojoties tirgū, ir uzstādītas tūkstošiem tērauda durvju visā valstī, augsts zināšanu līmenis, darbnieku kompetence un partneru uzticība - ir mūsu vizītkarte, ar kuru mēs lepojamies! Mūsu uzņēmuma tērauda ieejas durvis – tas ir gatavs risinājums Jūsu komfortam un drošībai. Visas SIA "ALEFS S" metāla ieejas durvis ir aprīkotas ar kompānijas "Mottura" pretuzlaušanas slēdzenēm. Pateicoties jaunākajām tehnoloģijām un uzkrātajai pieredzei, uzņēmuma SIA "ALEFS S" izgatavotajām tērauda durvīm ir neapšaubāmas priekšrocības: - Kalpos vairākas reizes ilgāk par parastajām durvīm; - Tām ir mūsdienīga pretuzlaušanas aizsardzība; - Tie garantē siltuma – skaņas izolāciju; - Estētisks ārējais noformējums; - Jiebkura modeļa garantijas termiņš ir pagarināts līdz 7 gadiem. Profesionāla pieeja, katra klienta individuāla apkalpošanas programma, speciālistu konsultācijas un metāla durvju demokrātiskas cenas - pats pārliecinošākais arguments mūsu uzņēmuma labā. Mūsu pakalpomjumus ir izmantojuši tie, kuriem Jūs uzticaties, un mēs to vērtējam. Ar mums sadarbojas: Lidosta "RĪGA", "Lāčplēša Alus", "Siguldas Gāze", celtniecības kompānija "Reaton", "Triatel" (Telecom Baltija), "Laneks", "Banku augstskola", "Cido" pārtikas grupa, klubs "LA Rocca", "Jēkabpils" cietums u.c.
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 40982
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 237553
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
    Viola Stils, salons
    Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
    Mīļmājiņa, brīvdienu māja
    Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
    Tree Climbers, SIA
    Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
    CLC, grāmatvedības pakalpojumi
    CLC, grāmatvedības pakalpojumiGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
    GRANITE, IK
    GRANITE, IKUzņēmums Granitespecializējās kapu labiekārtošanā. Izgatavojam, pārdodam un uzstādām kapu pieminekļus, kapu apmales, kapu sētiņas, kā arī piedāvājam kapu memoriālu izveidi. Piedāvājam labiekārtot kapa vietu, veicot apzaļumošanu un/vai restaurāciju.
    Mare, viesnīca
    Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
    Ziepju virtuve
    Ziepju virtuvePiedāvājam : ziepju masas, bāzes šampūnam, dušas želejai un matu balzamam, krāsvielas, perlamutri (mikas), gliteri (spīdumi), pārtikas aromātus, ēteriskās eļļas, smaržvielas, bāzes eļļas un sviestus, ziepju formas, instrumentus ziepju veidošanai un iepakošanai.
    Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrāde
    Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrādeMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
    DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbi
    DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbiJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma