Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība

Apraksts
www.buvserviss.lv - ērtākais būvmateriālu interneta veikals-noliktava! SIA “RĪGAS BŪVSERVISS” ir dibināts 2002. gadā, un sevi jau ir pierādījis kā uzticams partneris, tam ir stabila sadarbība ar nopietnām Latvijas celtniecības organizācijām. Specializācija ir būvmateriālu tirdzniecība, komplektēšana un piegāde. Iegādājoties preces, SIA “RĪGAS BŪVSERVISS” nodrošina transportu preču piegādei, kā arī papildus iespējams vienoties par preču iekraušanu un izkraušanu. Pastāvīgajiem klientiem iespējams slēgt ilgtermiņa sadarbības līgumus uz izdevīgākiem noteikumiem (piemēram: atlaides preču grupām, atliktie maksājumi). Pasūtījumi tiek pieņemti gan no juridiskām personām, gan no privātpersonām Rīgā, Rīgas rajonā, kā arī pārējā Latvijas teritorijā. Pie mums jūs varat iegādāties visdažādākos vietējo un citu valstu ražotāju celtniecības un apdares materiālus.
Zīmoli
KnaufSAKRETGrundfosRockwoolveluxAerocGustavsbergVetonitparocisoplaatDamixaravakwilomakitaodulinetechno_nicolMonierlodeuponorPURMOradimpcersanitzilmetvivacolorviadrusvaremtatramatsotralentzSolerPalauroltechnikpaffoniorasomniplastminolMalmbergGorenjeElectroluxBosch_logoruukkiRotofakro
Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 79274
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 2546537
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
    Viola Stils, salons
    Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
    Mīļmājiņa, brīvdienu māja
    Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
    Poligons DK, peintbols
    Poligons DK, peintbolsPoligons DK Peintbols,ekstremālā vidē bijušajā kara bāzē,ar papildus uzstādītiem šķēršļiem!Krievu pirts
    Bekiški, viesu nams
    Bekiški, viesu namsMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
    Muduri, SIA, darbnīca
    Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
    Garāža, bārs - restorāns
    Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
    Irbītes, mājas kūpinājumi
    Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
    Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
    Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
    Vidzemes logi, durvis un logi
    Vidzemes logi, durvis un logiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma