Santa, viesnīca

Apraksts
Ikdienas ritms, pilsētas burzma – kā gribētos ko jaunu un neparastu, projām no tā visa! Šādu iespēju Jums piedāvā viesnīca "Santa" Siguldā – Latvijā. Mēs atrodamies netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā ir: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle. Kāpēc jālauza galva par brīvdienām, tuvojošamies svētkiem vai cita pasākuma organizēšanu? Uzticiet visas rūpes viesnīcas un restorāna personālam. Mīļi gaidām Siguldā un mūsu viesnīcā "Santa". Viesnīca “Santa” ir uzsākusi savu darbību 1999. gada novembrī. Viesnīcas atsaucīgais personāls Jūs laipni sagaidīs un uzņems visu diennakti. Viesnīcas oriģināli veidotais interjers neatstās vienaldzīgu ne jaunu, ne vecu. Mēs Jums piedāvājam patīkami pavadīt laiku, atpūsties no ikdienas steigas un aizņemtības, relaksēties gan pie, gan uz ezera. Mēs varam noorganizēt, izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa Gaujas Nacionālo parku, izklaides lidojumus ar gaisa balonu, lidmašīnu, nobraucienu pa Gauju ar plostu, nobraucienu pa bobsleja trasi ar tūristu bobu ”Vučko”. Mēs darīsim visu, lai darbs un atpūta ar kolektīvu vai Jūsu draugu lokā mūsu viesnīcā Jums paliktu atmiņā un Jums gribētos atgriezties vēl! Un vēl!
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 116088
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1114636
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAVeikala mājaslapā Jūs atradīsiet mēbeles, aksesuārus no labākajiem skandināvu, vācu, itāļu, poļu un citiem ražotājiem. Visa produkcija pirms tā nonāk pie klienta, tiek pakļauta stingrai ražotāja kvalitātes un drošības parametru kontrolei. Visas preces ir sertificētas atbilstoši Eiropas savienības prasībām.
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
    Viola Stils, salons
    Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
    Dubultmuiža, viesu nams
    Dubultmuiža, viesu namsViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
    Photon L Baltic, apgaismes tehnika
    Photon L Baltic, apgaismes tehnikaVisdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu.
    Megadžouls, SIA
    Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
    H4y Interior, SIA
    H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
    Žuvėdra, viesnīca, restorāns
    Žuvėdra, viesnīca, restorānsViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
    Žagarkalns, slaloma trase
    Žagarkalns, slaloma traseAktīvā atpūta, Slēpošana un snovbords Kalnu slēpošanas trases, Distanču slēpošana, Ziemas inventāra noma, Slēpošanas instruktori, Naktsmītnes
    Arre, metālapstrāde
    Arre, metālapstrādeARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma