Zariņi, viesu māja

Apraksts

No putekļiem ārā, no dūmiem… Šosejas Rīga- Daugavpils 94.km, acu skata attālumā no Daugavas,ozolu ieskautā, gleznainās vietā Jūs gaida viesu māja "ZARIŅI".

Aicinām:

pirts cienītājus,

nogurušus pilsētniekus, 

ģimenes svētku svinētājus,

jautras domubiedru kompānijas,

klusuma un miera meklētājus.

ZARIŅU mājā ir: banketa zāle ar kamīnu 20 līdz 50 cilv., ar malku kurināta krievu pirts ar bērzu slotiņām, baseins ar filtrētu ūdeni, duškabīnes,  sauna; 1 trīsvietīga un 3 divvietīgas , 1 četrvietīga istabiņa.Kopā ar 4 papildus vietām varam, ziemā varam izguldīt 20 personas, bet vasarā mums vēl ir vasaras māja ar 10 papildus gultas vietām. Viesu rīcībā ir virtuve ar traukiem, ledusskapi, gāzes plīti. Galdus var klāt paši viesi ,jeb  pasūtīt  saimniecēm.

Īpašie piedāvājumi:  Atpūtas laikā ZARIŅU mājas viesi var izmantot lielisku lapeni, kūpinātavu un uzvārīt zupu uz ugunskura. Vasarā papildus var izmantot telšu vietas (10-15),sporta laukumā var uzspēlēt volejbolu, pamētāt basketbola  bumbu, pacilāt svaru bumbu, pašūpoties šūpolēs un izvingrināt muskuļus pie vingrošanas stieņa, kā arī iepazīt jauno sporta spēli "'Diska golfs"' Bērni un citi dabas draugi var iepazīties ar mājdzīvniekiem, izskrieties pa sakoptiem mežainiem pakalniņiem, uzkāpt kalnā un ar binokli pavērot meža dzīvnieku un putnus, iepazīt pļavu augus un sēņu pasauli. Ja palaimējas var arī satikt kādu stirnu bariņu, meža cūku,lapsu, jenotu vai zaķi. Klusuma mīlētāji var pasēdēt ar makšķerīti dīķa malā. Visam pāri var baudīt  sakoptu vidi, svaigu gaisu, putnu dziesmas, lauku ainavu un mieru.Ziemā aicinām ģimenes ar bērniem, kas grib slēpot vai kā citādi izbaudīt ziemas priekus, vizinoties no neliela kalniņa. Inventārs, gan pagaidām, jāņem līdzi pašiem . 

Mūsu pirtiņa vislabākā! Pirts kustības atjaunotāji Latvijā ‘’Dzīves skolas’’ pirtsziņi mūsu pirtiņu atzina, tobrīd, par vienu no labākajām Latvijā. Mūsu pirtiņas kvalitātes rādītājs un lepnums ir jau daudzus gadus mums uzticīgās Veselības grupas. Tie ir cilvēki, kas rūpējoties par savu veselību un labsajūtu, kopā ar savām ģimenēm un draugiem ik nedēļas nogali izmanto mūsu pirtiņu. Dažreiz arī pieaicinot sertificēto pirtnieku Sergeju.  Viņi dzīvo paši un māca bērnus dzīvot ar prieku.  Sapulciniet arī Jūs savu draugu vai radu pulciņu (6-12 cilv.) un īpaši Jums tiks rezervēts visizdevīgākais laiks.Tam nepieciešamas tikai 2-3 stundas nedēļā un Jūsu ieguvums IR: 

*Miers un saticība ģimenē; 

*Veseli paši un Jūsu bērni;

*Aizmirsts ģimenes ārsta vārds;

*Aizaugusi taciņa uz aptieku!

VAI TAS NAV TO VĒRTS?! 

Galerija
Video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 164564
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1515007
    Dubultmuiža, viesu nams
    Dubultmuiža, viesu namsViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
    Mucenieki, lauku māja
    Mucenieki, lauku mājaLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
    Ezernieki, viesu nams
    Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
    Anemones, glempings
    Anemones, glempingsGlampings Anemones ir jauna atpūtas vieta Plieņciemā 900m no jūras. Glempings atrodas priedēm apaugušā, apzaļumotā, ziedošā teritorijā. Blakus: pastaigu takas, kurās aug mellenes, brūklenes un sēnes. Glempings aprīkots ar virtuves zonu, kurā atradīsiet ledusskapi, traukus, indukcijas plītiņu, mikroviļņu krāsni, kafijas automātu. Namiņā ir duša, tualete, gaisa siltumsūknis (temperatūru var dzesēt vai uzsildīt), granulu kamīns.
    Atlas Motors, autosalons - autoserviss
    Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
    Mīts, akmens apstrāde
    Mīts, akmens apstrādeSabiedrība MĪTS izgatavo 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus.
    Odzienas muiža, muiža
    Odzienas muiža, muižaMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
    Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūra
    Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūraLATSIGN. Reklāma, digitālā druka, ploterdarbi, vides reklāma, sietspiede, mašīnu noformēšana.
    K-masti.lv, SIA
    K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
    Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
    Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma