LD apartamenti

Apraksts

Mājīgs, labiekārtots trīs istabu dzīvoklis, kur baudāms kluss naktsmiers, piejūras dabas klātbūtne un labi attīstītas pilsētvides priekšrocības.

Naktsmītne atrodas Ventspils pilsētas Ziemeļu daļā dzīvojamo namu rajonā ar labi attīstītu infrastruktūru, dabiskas pludmales un gleznaina priežu meža ieskautu kāpu tuvumā. Vide piemērota aktīvās atpūtas cienītājiem un ģimenēm ar bērniem.

Vecpilsētas centrs, autoosta un iecienītākās izklaides vietas ~ 5 km.

Sabiedriskā autobusa pietura, pārtikas veikals un bankomāts izvietoti pie pašas mājas. Tuvumā vairāki citi pārtikas veikali – no 30 līdz 500 m, Bērnu parks Fantāzija – 150 m, Pārventas Meža parks un Virvju taka – 200 m, poliklīnika, Dziedinātava, kafejnīca, bibliotēka, aptieka, pasts– līdz 400 m, kā arī reģiona zemnieku piedāvātāto produktu tirdzniecības vietas.

Pakalpojumā klientu ērtībai un komfortam iekļauts viss sadzīvei nepieciešamais ilgākai atpūtai: mēbeles, virtuves tehnika (indukcijas plīts virsma, mikroviļņu krāsns/grils, ledusskapis, elektriskā ūdens kanna), veļas mašīna, trauki, virtuves un galda piederumi, televizori, gludināšanas aprīkojums, matu fēns, segas, spilveni, kokvilnas gultas veļa un dvieļi, higiēnas un tīrīšanas līdzekļi.

Naktsmītne ir draudzīga bērniem un viesiem, kas novērtē tīru dzīves vidi - piedāvājam antialerģisku numuru.

Ērta, labi apgaismota piebrauktuve un bezmaksas autostāvvieta.

Dzīvoklis atrodas nama 1.stāvā. Klientu drošībai: ieejas kodu atslēga, apsardzes signalizācija.

Istabas izolētas, slēdzamas, virtuve, vannas istabā vanna un duša, nodalīts WC, lodžija.

Vietu skaits: 8

Piedāvājums

1 istaba ar divām  transformējamām dīvāngultām 80x190 cm - 2 viesiem

1 istaba ar divām 2-vietīgām dīvāngultām 160x200 cm - 4 viesiem

1 istaba ar vienu 2-vietīgu gultu 160x200 cm- 2 visiem

Cena

100 Eur/diennaktī personām par visu dzīvokli 8 viesiem

Ir paredzētas atlaides atkarībā no viesu skaita, sezonas un uzturēšanās ilguma.

Lūdzam iepriekš sazināties un vienoties par rezervācijas iespējām.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 21108
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 208746
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Griva Group, būvmateriāli
    Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
    Priedes māja, viesu nams
    Priedes māja, viesu namsViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
    Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
    Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
    Ortija SIA
    Ortija SIAZiedu salons, floristu pakalpojumi. Pasākumu un telpu noformēšana. Ziedu pušķu piegāde visā pasaulē.
    Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecība
    Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecībaZemnieku saimniecība "Kaņepītes" bioloģiski audzē un ražo dazāda veida graudu produkciju no kviešiem, rudziem, miežiem, auzām, griķiem, zirņiem un ķimenēm. BIO milti, graudi, pārslas u.c. Brauciet ar saviem traukiem uz saimniecību pēc produkcijas, dabūsiet patīkamu atlaidi!
    Nabīte, kempings
    Nabīte, kempingsGleznaina vieta, Lielā Nabas ezera krastā, viesu māja ar banketu zāli un 7 labiekārtotiem numuriņiem, pirts, 36 kempinga mājiņas. Ūdens velosipēdu un laivu noma, sporta un bērnu rotaļu laukumi. Vasaras kafejnīca, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas iespējas, peldvieta.
    Megadžouls, SIA
    Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
    Terion, veterinārā klīnika
    Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma