Sve-Lat, Zemgales filiāle

Products, services, keywords
Statistics:
Fully viewed : 5664
Showed in search results : 33462
View in catalog : Cleaning services

Petarde LTD, pyrotechnics
Petarde LTD, pyrotechnicsPetarde offers to organize a nice firework for the most significant moments - family festivities, Christmas, New Year, state festivities, company festivities, jubilees, presentations, etc.
DIAVERS, SIA, tinsmiths works, roof covering
DIAVERS, SIA, tinsmiths works, roof coveringJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
Sauleskalns, bath
Sauleskalns, bathWe offer rooms for different kind of celebrations till 50 persons.Lodging for the night till 30 persons. A wet bathhouse with swimming pool. We lay tables for celebrations.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Big Ben, graded domestic appliance
Big Ben, graded domestic applianceLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Komforts, plumbing and heating salon
Komforts, plumbing and heating salonThe main business activity of the company EVA-SAT is retail and wholesale of high quality sanitary and heating technique.
Saulrieti, atpūtas komplekss, recreation centre by the sea
Saulrieti, atpūtas komplekss, recreation centre by the seaRomantic weekend. Relaxation for all family, 16 comfortable and homey sleeping - places. Premises for celebration and banquet. Russian and Turkish bathhouses, jacuzzi.
Mežvidi, guest house
Mežvidi, guest houseMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Miedziņš, store
Miedziņš, storeViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Visi banneri
laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma