D&J Factory SIA

Products, services, keywords
Map
    Statistics:
    Fully viewed : 2525
    Showed in search results : 22663
    View in catalog : Platic products

    Mega Star, freezing systems
    Mega Star, freezing systemsSIA "MEGA STAR" is a specialized Latvian company, whose activity is focused on the implementation of complex tasks in the installation of industrial and commercial refrigeration, as well as conditioning systems.
    Paradīzes graudi, flowers in Jurmala
    Paradīzes graudi, flowers in JurmalaParadīzes graudi, flowers in Jurmala
    Ainažu Jūrskolas muzejs
    Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
    Logu Plēves, SIA
    Logu Plēves, SIAWe install films in industrial, industrial premises, offices, shops, hotels, kindergartens, schools and other government institutions, private houses and apartments, everywhere there is glass and glass products.
    Vītoli, leisure complex
    Vītoli, leisure complexLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
    UAB Tvora, gates, fences, automatic equipment
    UAB Tvora, gates, fences, automatic equipment Firma Tvora – wide profile company offers different fences. Concrete and metal goods. We are official representatives of many European manufacturers in Baltic states.
    Art Fabrics, SIA
    Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
    Mazpipari, leisure complex
    Mazpipari, leisure complexLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
    Bērnu sala, Childrens goods
    Bērnu sala, Childrens goodsBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
    Capsellam, SIA
    Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
    kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
    Visi banneri
    Recreation by seatode.webpIzglītības ceļvedis