Daigas Veigures privātprakse zobārstniecībā

  • Lāčplēša iela 1 - 33, Koknese, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5113
  • (+371) 65161512
Products, services, keywords
Map
    Statistics:
    Fully viewed : 2369
    Showed in search results : 9491
    View in catalog : Dentistry, mouth hygiene

    Mega Star, freezing systems
    Mega Star, freezing systemsSIA "MEGA STAR" is a specialized Latvian company, whose activity is focused on the implementation of complex tasks in the installation of industrial and commercial refrigeration, as well as conditioning systems.
    Skrundas muiža, hotel
    Skrundas muiža, hotelSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
    Laba pirts, bath - leisure complex
    Laba pirts, bath - leisure complex Ballītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
    Dikolat, SIA
    Dikolat, SIADIKOLAT is a reliable supplier of air compressor equipment. We are ready to supply a full chain of services related to air compressors: from delivery and installation to raw material supply and service. The success of our company is based on extensive experience and high-quality offer of compressor equipment (screw and piston compressors, compressed air dehumidifiers, main filters, air systems). We supply compressor equipment from well-known manufacturers - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
    Mežotnes pils, palace
    Mežotnes pils, palaceMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
    AGUZ, SIA
    AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
    Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
    Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsCraft camera certified master H.Jākobsons invites to visit free of charge amber workshop and to aquaint with amber processing as well as to feel the magical influence of amber.
    Raunas ceplis
    Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
    Vaives, woodworking
    Vaives, woodworkingKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
    Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
    Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
    Visi banneri
    Recreation by seatode.webpIzglītības ceļvedis