Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Paradīzes, guest house

Paradīzes, guest house

Paradīzes, Bērzkalnes pagasts, Balvu novads, Latvija, LV-4590
(+371) 29423688
(+371) 22009975
 
AllOffersGalleryVideoMap
Description

Aicinām izbaudīt lauku paradīzi! Nakšņošana lauku mājā līdz pat 40 personām (ar papildvietām). Pirts un pirtnieka pakalpojumi, svinību telpa, atpūta dabā – peldvieta dīķos, makšķerēšana, sporta un atpūtas laukumi. Saimnieki piedāvā nobaudīt žāvētas zivis vai zivju zupu no Jūs pašu iegūtā loma.

Brīvi pieejams WiFi.

Makšķerēšanai 17 zivju dīķi.

"Paradīzēs" varat rīkot arī svētku svinēšanu brīvā dabā un kā arī nakšņot teltīs. Vairāk informācijas par piedāvājumu www.paradizes.lv un Facebook.com lapā
Viesošanos "Paradīzēs" iepriekš piesakiet!

ZIEMA

PARADĪZĒS ir balta, balta, mieru nesoša, meditatīva. Nāc un mēģini noķert savu zelta zivtiņu (zemledus makšķerēšanā). Ja esi siltummīlis, tad Paradīzes piedāvā iekurtu kamīnu, lutināšanu ar karstu pirtiņu un smaržīgās lavandas relaksāciju.

PAVASARIS

PARADĪZĒS ielustē visus - gan jaunos, gan pieredzes bagātos. Te skanīgākās lakstīgalas māca dziedāt un ievilina katru ziedošajās ievās. Te odi vedina uz kuplākajiem pureņu ceriem, un irbju mātes cālēni rāda, kur aug smaržīgākie ceriņi un jasmīni, lai katrs varētu sev sasiet pirtsslotiņu. Bet pirms svarīgajām attīrīšanās procedūrām katram sevi ir Iespēja apliecināt kā visveiklāko, vismanīgāko futbola, volejbola un basketbola, visprecīzāko badmintona spēlētāju. Tad baudīt sulu kūri, lai pēc tam pa mēnesstaclņu dotos uz mīlīgo pirtiņu.

VASARA

PARADĪZĒS visus ieved dabas burvībā. Gan saulīti, gan viesus modina izteiksmīgais zaļo varžu koris. Pirmsbrokastu peldē viesi var rādīt paraugdemonstrējumus divos dīķos. PARADĪZĒS var izlūgties kaut ko skaistu svētelim un baudīt, baudīt: gan D vitamīna uzņemšanu, gan pļavu puķu lasīšanu pirts slotiņām un vainagiem, gan pasūtīt īpašo pirti ar zemeņu SPA.

Vai vēl kaut ko? Lūdzu -visromantiskākās vasaras naktis ir tieši Paradīzēs! Te.katra ieraudzītā krītošā zvaigzne noteikti izpildīs Jūsu vēlēšanos, katrs saulrlets radīs ikvienā mieru un gaišumu un katra griezes dziesma nomierinās un ļaus uzkrāt bagāto un dāsno vasaras spēku. Taču sapņotājiem un cerību ļaudīm Ir iespēja ielūkoties Visuma dzīlēs, vērojot mēnesi un zvaigžņu kopas teleskopā. Vai esi dzirdējis dabas balsi? Pasauc viņu un tā Tev atsauksies ar septiņām un pat vairāk atbalsīm.

RUDENS

PARADĪZĒS pienāk klusi un krāšņi- lapu zelts, sudrabs, ugunīgais sārtums un nomierinošais siltais dzeltenums vēsta par svētkiem - par tiem svētkiem, ko esam nopelnījuši visi- baudīt meža veltes: brūklenes, dzērvenes, pašiem tās bagātīgi salasot savos groziņos tuvējā mežā, un priecāties par karalisko sēņu klājienu sūnu paklājā. Rudens spēku var uzņemt, sēžot pie ugunskura un baudot to īpašo Paradīzes svaigumu un mieru, klausoties aizlidojošo gājputnu saucienos. Putnu ceļš ved uz dienvidiem, cilvēku ceļš - uz nākotni.

Gallery
Video
OffersProducts, services, keywordsGuest Houses in Latvia more details   Banquet halls more details   Serving tables more detailsAccommodations more details   Tent places more detailsBathhouses, saunas more details   Bathouse attendants service Outdoor leisure more details   Picnic places more details   Fishing more details   Boat rental more details   Bathing grounds more details   Sport areas more details   A drive with quadracycle more details
Map

Statistics:
Fully viewed : 24851
Showed in search results : 533574


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Zaļie ābolīši, guest house
Zaļie ābolīši, guest houseViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPortable saunas - barrels, bathtubs. Boat rental for a trip on Abava, boating in Kurzeme, boat rental in Kandava, chauffeured transport from the end point of the boating to the place where you started the trip and left your means of transport. SUP board rental. Garden games.
Kalēji, holiday house
Kalēji, holiday houseGuest house, bathhouse and campsite in Mazirbe. Seaside and beach without a mob of people. A nice rest from noise.
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsGuest house Tauriņi: with cozy acommodation, bathhouse, SPA BATH. Active recreation: teniss, basketball, volleyball, batute for children, billiards.
Dienliliju Dārzs, garden
Dienliliju Dārzs, gardenthe largest DAYLILY GARDEN in Latvia offers to purchase seedlings in the garden also on the internet. In our garden are  ~950 different daylily sorts and hybrids. More in our website www.daylily.lv
Hotel KOLUMBS, hotel
Hotel KOLUMBS, hotelWe welcome both residents and guests of Liepaja. We offer cozy rooms for work, leisure and entertainment. The hotel offers 30 cozy and comfortable rooms, a conference and seminar room with a pleasant interior. You will forget the daily hurry and worry at the restaurant with your friends. You can enjoy a sauna with a hydro massage bath in a recreational complex.
Kandavas keramikas ceplis, workshop
Kandavas keramikas ceplis, workshopArtist Linda Romanovska. Ceramic.
Nemuno Turas, guest house
Nemuno Turas, guest houseNemunas Tour. A modern homestead in beautiful village of Ringaudai in Kaunas suburb. Kaunas city centre is just 15 minutes away by car. It is a great place to have a rest or spend a holiday.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Visi banneri