Ūdensvads un kanalizācija

Products, services, keywords
Statistics:
Fully viewed : 23682
Showed in search results : 17579
View in catalog : Water supply and sewerage

Ezerkrasti, recreation centre
Ezerkrasti, recreation centreRelaxation near the lake Razna. 3 new and gallant guest houses. Premises for celebrations and relaxation. Banquet and conference halls. Cozy rooms for sleeping. Bathhouses,a swiming pool, activ relaxation...
Tavs Draugs, zoo salon
Tavs Draugs, zoo salonUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASThe AKVEDUKTS company is one of the most stable and reliable wholesalers of heating, water supply and garden products in the Baltic States. Our company offers modern products that meet high standards and technical requirements for water supply, heating and irrigation in the territory of Latvia, Lithuania and Estonia.
Jaunzemi, country yard
Jaunzemi, country yardLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Kristus Karaļa kalns, Berg
Kristus Karaļa kalns, BergAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Sīpoli, guest house
Sīpoli, guest houseA guest-house Sīpoli is situated 1 km from the sea. A beautiful garden, a bath, a guest house, a banquet hall, picnic places.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticFor more than 10 years, we have been offering our customers high-quality, powerful, professional equipment for firewood preparation, construction and landscaping work manufactured according to the quality standards of Lumag GmbH.
Pokaiņi
PokaiņiAn old sacred place, stocks of stones, energy fields. Know yourself better and the old times
Skrundas muiža, hotel
Skrundas muiža, hotelSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Visi banneri
laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma