Daba VES

Products, services, keywords
Statistics:
Fully viewed : 23626
Showed in search results : 44363
View in catalog : Platic products

Thread solutions, SIA
Thread solutions, SIAWe offer the highest quality COATS sewing threads for clothes, bags, shoes, furniture, sports equipment, tents, awnings, yachts, filters, technical sewing, bag sewing, weaving. We offer threads for high temperatures.
Vestiena***, hotel
Vestiena***, hotelA guest house, cafe, rooms for seminars and a bathhouse. Fishing near the lakes and mushroom picking. Next to it there is a Latvia pride - Gaizinkalns (311m) and beside there is Bazu hill (268 m).
Pa Laimes Taku, bed and breakfast hotel
Pa Laimes Taku, bed and breakfast hotelPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Madaras, recreation house
Madaras, recreation houseA holiday house at the lake Usma.
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasThe Rundāle Water Mill Museum gives an insight into seeing and understanding the operation of the water mill of the last century and its essence. The water mill is spread over five floors and allows you to trace the grinding process of the mill - from grain to flour. Brewery, tastings, rooms for events.
Pētes, territory improvement, planting
Pētes, territory improvement, plantingSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Dvina, guest house
Dvina, guest houseNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsFind recycled, antique and otherwise interesting items at the charity shop and vote for the charity project of your choice! Donations of goods and their sale in the store are environmentally friendly actions that bring in money for other good causes.
Visi banneri
laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma